Als verwelkoming van de zomer, geeft Hask u een heen ticket naar het paradijselijke Tahiti met zijn witte, warme zandstranden, zijn turquoise water en zijn prachtige Tiaré bloemen. Deze idyllische omgeving vindt u terug in het Monoi Coconut gamma, een compleet verzorgingsprogramma voor droog en beschadigd haar. Als het ware een puur schoonheidselixir.

De zomer kan niet meer stuk

Sinds meer dan duizend jaar vertrouwen Polynesiërs op Monoï olie om hun huid en haar te beschermen tegen wind, zand en zon. Men bekomt Monoï olie door Tahitiaanse gardenia’s te laten weken in pure kokosnootolie. Dit leidt tot zijn kenmerkende, rijke consistentie en bedwelmende geur. Uiterst voedzaam, zorgt Monoï olie voor een diepgaande verzorging en glanzend, gezond haar. Reeds na een eerste gebruik is het haar zijdezacht, soepel, glanzend en heerlijk ruikend. Het gamma bestaat uit een Shampoo, een Conditioner, een uiterst voedende travel size Olie en Masker. Met Hask bent u deze zomer zeker van uw stuk!

Nu ook in België

De Amerikaanse haardossen zijn er gek op, de beroemdste Hairstylists uit Hollywood verafgoden dit expertise merk, recht uit de Verenigde Staten: Hask, nu eindelijk verkrijgbaar in België! Met zijn sensuele verpakking en zijn unieke formules (zonder sulfaten, zonder parabenen, zonder alcohol, zonder phtalaten en kleurstoffen) zorgt dit ruim productengamma voor een verbluffend resultaat. Zijn uitzonderlijk ingrediënten en natuurlijke oliën afkomstig uit de hele wereld en zijn 4 exotische collecties, Macadamia, Argan, Monoï Coconut en Keratine zijn als het ware een uitnodiging voor paradijselijke contreien.

Diverse producten

Voedende Shampoo Monoï Coconut  355ml, 7,95€
Revitaliserende en voedende Conditioner Monoï Coconut  355ml, 7,95€
Revitaliserend en voedend masker Monoï Cocunut  50g, 2,99€
Voedende haarolie Monoï Coconut  18ml, 2,99€

Laat een Reactie achter