In een klein, doodlopend straatje vol nieuwbouw in het West-Vlaamse Meulebeke vind ik de duo activiteit van de zussen Beel. De ene zus heeft een druk kapsalon, Steffi heeft er vlak naast een instituut met nagelbar. Er zijn maar liefst 10 pas aangelegde parkeerplaatsen voor de deur en zowel het instituut als het kapsalon delen het gelijkvloers van een nieuwbouw. Ik ben nog niet vertrouwd met het merk Hydropeptide, daarom heb ik vandaag gekozen voor de Intensieve Gelaatsverzorging. Als ik mijn wagen geparkeerd heb, word ik al opgewacht op de oprit en meegenomen naar de behandelcabine waar de stoel bedekt is met vrolijke, zonnegele handdoeken. Er is geen omkleedruimte maar ik word zorgzaam (“ligt u goed?”) geïnstalleerd op de comfortabele en warme behandelstoel. De estheticienne draagt een masker en handschoenen.

De behandeling is heel uitgebreid met gebruik van verschillende producten waar telkens de juiste uitleg bij gegeven wordt. Er wordt ook naar de conditie van mijn huid gekeken en achtergrond informatie gegeven over het effect van de behandeling. De behandeling wordt aangepast aan de reactie van de huid tijdens en na de reiniging en ik krijg tussendoor heel wat achtergrondinformatie aangereikt over het merk en zijn achtergrond… Er worden ook foto’s voor en na gemaakt (waar ik mijn toestemming voor moet geven…). Tijdens de massage gaat het licht boven de tafel uit en kan ik genieten van de rusttijd. Als afsluiter wordt een speciale crème met ingebouwde SPF factor aangebracht om mijn pas behandelde huid goed te beschermen tegen de zomerse zonnestralen… Na de behandeling krijg ik een spiegel om het effect van de behandeling zelf te kunnen zien en ik zie een duidelijk effect op de diepte van de rimpels en de kringen onder mijn ogen… Terwijl ik mij aankleed wordt een fiche opgemaakt met uitleg over de behandeling en de producten. Ik krijg ook staaltjes mee met de nodige uitleg en een masker om thuis te gebruiken.

www.hairenbeauty.com

Laat een Reactie achter