Crystal Clear Rewind 10 Super Sonic Neck Firm and Lift Duo is een klinisch bewezen anti-ageing moisturiser ontworpen in combinatie met een innovatieve applicator voor de hals en decolleté te liften, verstevigen en te herstellen.   De krachtige formule bevat hoogwaardige actieve ingrediënten om verslappingsverschijnselen in de hals doelgericht aan te pakken.

De luxueuze intensieve moisturiser werkt moeiteloos samen in combinatie met de sonische trillingen die het product diep de huid insluizen – dit geeft u een gelifte, steviger, jonger ogende hals en decolleté.

De innovatieve Sonic Neck Want gebruikt sonische energie om uw huid te liften en vorm te geven en een reëel effect te creëren op uw hals en decolleté.   De sonische trillingen helpen de Super Charged Face & Neck Moisturiser in de huid te laten doordringen waardoor deze een gelift en stevig gevoel geeft.   De huid ziet er daardoor zichtbaar jonger, egaler en voller uit.

Rewind 10 Super Charged Face & Neck Moisturiser beschikt over een krachtige mix van ingrediënten die tot in de lederhuid doordringen om een stralende jeugdige huid te bekomen.

Gebruik

Gebruik dagelijks ‘s ochtends en ‘s avonds als onderdeel van uw beautyroutine.  Breng Rewind 10 Super Charged Face & Neck Moisturiser aan in de hals en decolleté en masseer deze zones voorzichtig door gebruik te maken van de Neck Lift Wand, besteed extra aandacht aan de zones waar de huid minder elasticiteit heeft.

Aankoopprijs Crystal Clear Rewind 10 Super Sonic Neck Firm and Lift Duo: 124 €

Aannkoopprijs Rewind 10 – Super Charged Face & Neck moisturiser 60 ml: 108 €

Voo een schoonheidsinstituut bij u in de buurt : crystalclearskincare.eu

Laat een Reactie achter