Vlakbij de Nederlandse grens, verscholen aan een autovrij pleintje, ligt Apprenza wat in het Italiaans schoonheid betekent. Het instituut is heel mooi en stijlvol ingericht en Chantal en Maartje stellen al heel wat jaartjes en met heel veel aandacht voor detail alles in het werk om de klant onmiddellijk tot rust te brengen. De rustgevende muziek omspoelt me terwijl Chantal me naar de behandelruimte begeleidt.

Na een zalige ontspannende behandeling krijg ik nog een cadeaubon mee, er staat een feestelijk en gezond drankje voor me klaar op basis van watermeloen en een flesje water. Apprenza is niet groot in oppervlakte maar biedt heel veel mogelijkheden op schoonheidsvlak en profileert zich bewust als Cosmedisch instituut. Zo is er de exclusieve samenwerking met de ATS kliniek in het Nederlandse Vlijmen waar je terecht kunt voor alle cosmetische ingrepen en plastische chirurgie.

Daarnaast zijn er de anti-aging behandelingen, Bioskinsmoothing, DNA Cosmetica, Injectables, IPL huidverjonging, microdermabrasie, professionele peeling, QMS behandelingen en zuurstoftherapie met Oxyjet. Apprenza werkt met Pascaud, Medcos, het Zwitserse La Colline en Murad. Anti-aging wordt bij Apprenza dus hoog in het vaandel gedragen waarbij alle aspecten van de huidveroudering grondig kunnen worden behandeld: rimpelbehandeling, een liftend effect, enz.

Daarnaast pakt Apprenza ook regelmatig uit met leuke acties en verwenarrangementen die aansluiten bij het seizoen. Zo’n verwenbeurt is leuk om te geven én om te krijgen!

Apprenza Cosmedisch Instituut

Lammervelden 12

2382 Poppel

014 72 69 95

www.apprenza.be

Laat een Reactie achter