Dikwijls zijn de eeuwenoude recepten nog steeds de meest werkzame middelen die ons lichaam en onze geest ondersteunen en terug in evenwicht brengen. De welzijnsdrank “Samata” is één daarvan, gebaseerd op het eeuwenoude recept van “Turmeric Latte” of in de volksmond beter gekend als “Golden Milk”. Aangezien gezondheid vandaag en in de toekomst onze grootste rijkdom is, kan je jouw gezondheid een boost geven met de Samata Golden Milk.

Turmeric Latte is een recept uit de traditioneel Ayurvedische AYURVEDA (Ayur = Leven Veda =  Kennis) geneeskunde dat al eeuwen gebruikt en gewaardeerd wordt door de Yogi’s, voornamelijk in Indië en Zuidoost Azië. De voornaamste weldadige eigenschappen komen uit de kurkumawortel. De Curcuma Longa L. in deze wortel heeft zeer krachtige antioxiderende en anti-inflammatoire eigenschappen. Kurkuma in combinatie met de andere werkzame ingrediënten van deze drank stimuleert het immuunsysteem, heeft sterk ontsteking werende eigenschappen, verbetert de hersenfuncties en verhoogt de geheugencapaciteit. Door de combinatie van de verschillende kruiden is het een adaptogene drank, past zich dus aan volgens de behoeften van het menselijk lichaam  op dat moment.

Voor wie dit welzijnsproduct wilt uittesten, kan terecht op www.vabeni.be. Gebruik de kortingscode MOJO10 voor 10% korting op het product.

Laat een Reactie achter