Onze handen verdienen meer dan ooit de nodige aandacht. Het overmatig wassen en desinfecteren beschermt ons enerzijds tegen Covid-19 maar anderzijds geraken onze handen op die manier uitgedroogd, gestrest, geïrriteerd en heel gevoelig. Zo vormen ze zelfs op hun beurt een nieuwe opening voor andere ziektekiemen. Hoe komt dit? Expert in huidverzorging, Zeitschild legt het ons graag even uit:

Onze huid bestaat uit beschermende lipiden die ervoor zorgen dat de huid voldoende vocht vasthoudt en dus uitdroging helpt te herstellen. Maar door het overmatig wassen en ontsmetten, maken we die noodzakelijke lipiden los waardoor de natuurlijke beschermende huidbarrière erg verzwakt. De huid heeft dus een intensieve en langdurige verzorging nodig, die deze barrière weer opbouwt en zo terug sterker maakt. En hier kan de innoverende en voedende handcrème van Zeitschild voor zorgen!

De handcrème van Zeitschild, op basis van de gepatenteerde OLT® technologie, helpt de natuurlijke huidlaag te beschermen en te regenereren. Het kalmeert zelfs de meest gevoelige handen en is geschikt voor alle huidtypen! Bovendien egaliseert de handcrème de huidskleur, helpt het ouderdomsvlekken te verminderen en biedt verzachting nu de koudere maanden voor de deur staan.

De crème, die rijk is aan actieve bestanddelen, zorgt voor een intensieve verzorging en wordt snel geabsorbeerd zonder een vettig laagje achter te laten. Het resultaat: zelfs bijzonder gestreste en gevoelige handen worden merkbaar gladder, soepeler en blijven lang beschermd! Zeitschild staat gekend om z’n pure verzorgingsproducten. Ook de handcrème is volledig vrij van conserveringsmiddelen, parfum, paraffines, parabenen, kleurstoffen en emulgatoren!

Meer info : www.zeitschild.be

Laat een Reactie achter