Uitgetest door Mystery Guest

Voor m’n job mag ik heel  Vlaanderen doorkruisen en het brengt me deze keer in het voor mij verre Roeselare. Het instituut is gelegen in een rustige nieuwbouwwijk en geïntegreerd in een woning. Ik kom binnen in een ruime ontvangstruimte waar heel veel verschillende producten staan uitgestald. Omdat Nathalie op bijscholing is, ben ik alleen met haar medewerkster Kylie die me vriendelijk ontvangt. In dit instituut kom ik voor een massage en we gaan dan ook onmiddellijk naar de cabine.

Ik mag me installeren op de behandeltafel en het licht wordt gedempt en ook de juiste achtergrondmuziek ontbreekt niet. Eerst worden de rug, benen en voeten onder handen genomen. Telkens sluit Kylie af met verwarmde handdoek om onder andere de achtergebleven olie te verwijderen. Daarna draai ik me om en is de voorkant aan de beurt. Kylie neemt uitvoerig de tijd en de massage van het gelaat en schouders is een zalige ontspanning. Zo ontspannend dat ik even weg dut. Dit is een echt me-moment en na deze deugddoende massage laat ze me even alleen zodat ik me rustig kan aankleden.

Kylie vertelt me nog dat ze een nieuw apparaat hebben voor huidanalyses en dat deze gratis kan gebruikt worden in functie van een volgende behandeling. Ze is blij met de nominatie maar vindt het spijtig dat Nathalie juist niet in het instituut is. We nemen een foto en ik kan met een zalig gevoel naar mijn volgende bestemming vertrekken.

Due  Face & Body

De Karre 23, 8800 Roeselare
due-face-body.be
0477 87 38 13

 

Onze BelBeauty score (5 maximaal)

  • Hygiëne : ****
  • Ontvangst: *****
  • Behandeling : ****
  • Professionaliteit: ****
  • Parkeermogelijkheden: ****
  • Sfeer: ***

Laat een Reactie achter