Ik heb het product Gommage corps Miel van Bernard Cassière  enkele dagen gratis mogen uittesten, én kan alleen maar beamen dat dit pure topkwaliteit is. Akkoord, de prijs van 32 euro is niet min, maar je krijgt wel kwaliteit voor je geld. Punt. Het is niet overdreven veel geld voor de kwaliteit die je krijgt, vind ik. Het product is niet goedkoop, maar je krijgt er wel een nieuwe beleving voor in de plaats.

Als je de verpakking al opent, word je badkamer al meteen opgefleurd door een intense honinggeur. Het is een mooie combinatie : honing, plantaardige honing én suikerkorrels.

De honing ziet er ook enorm mooi en okergeel uit. Dat is al een mooi begin. Je kan gerust stellen dat een douche nemen weer een feest wordt, en iets is om naar uit te kijken. Gewoon, omdat het eens een nieuwe ervaring is. Het is een totaal andere ervaring dan de producten die je normaal gebruikt. Je kijkt er alvast naar uit, wanneer je weer onder de douche gaat staan.  Gewoon omdat je weet dat er een speciaal moment aan komt.

Je maakt je huid eerst nat en vervolgens wrijf je je met de goudkleurige honing van Gommage corps Miel. Het geeft inderdaad een erg zalig gevoel. De suikerkorrels reinigen je huid mooi en vooral : ze voelen zacht aan. En ze zijn goed voor je huid. In sauna’s krijg je vaak zout om je huid te reinigen, maar dat zout kan erg agressief voor je huid zijn. En dat is helemaal niet zo met de suikerkorrels : die behandelen je huid net met respect. En zorgen ook dat je huis gereinigd wordt, op een zachte manier.  Het voelt goed aan. Het is een product in een erg pure vorm. Het komt net regelrecht uit de natuur. De huid wordt helemaal gereinigd en voelt zacht aan. Ook de plantaardige olie voelt goed aan. Het geeft écht een intens gevoel. Een moment dat je niet snel vergeet.

Het is heerlijk om de suikerkorrels met honing over je lichaam te wrijven. Wat me ook opvalt is dat je de honing enorm aangenaam ruikt. Heel intens, en heel puur : recht uit de natuur. Het geeft een pure intense honinggeur, die de hele badkamer vult. Heel aangenaam, en heel intens. Je huid voelt fris en zacht aan, bij het afspoelen. Je voelt je weer even helemaal herboren. De honinggeur blijft ook nog andere uren hangen. Je blijft je achteraf nog een hele tijd fris voelen.  Dat is op zijn minst een ervaring die de ervaring nog bijzonder maakt. Dergelijke intense honinggeur heb ik nog niet eerder ervaren. Je kan niet anders dan toegeven, dat dit een goed product is. Akkoord, het is geen goedkoop product, maar de sensatie en algemene beleving is wel zeer mooi. Het is leuk om eens uit te testen, gewoon om eens een nieuwe ervaring te hebben. Om jezelf eens te verwennen, of om cadeau te geven..  Dus zeker het proberen waard.

www.bernardcassiere.be

 

Voor alle huidtypes ACTIEVE WERKSTOFFEN Suikerkorrels – Honing Plantaardige olie (Verkoopprijs: 32 €) – Bernard Cassiere

Laat een Reactie achter