Wij tessten voor jou de beperkte editite Moussaillon uit van Indemne en ons testlid gaf voglende bevindingen : 

‘een zachte zeep die de huid niet uitdroogt. Heerlijke mimosa  geur.

Shuimt niet en bovendien in handig meeneemformaat voor op reis’

Een formule 100% natuurlijk

Indemne viert de lente, en tekent dit jaar voor een nieuwe beperkte editie van de Moussaillon. Een moderne collectorversie in pasteltinten, en een samenstelling die zijn efficiëntie haalt uit ingrediënten die rechtstreeks van de Middellandse Zeekust komen.

Deze boom met gele bolletjes, oorspronkelijk uit Australië, is zo goed geworteld in de Côte d’Azur dat hij iconisch is geworden. We schrijven hem vele betekenissen toe: door zijn vorm en aspect die aan de zon doen denken, staat hij symbool voor energie en stijl.

Is tot slot zeer gewild voor zijn kenmerkende bloemige poedergeur.

Moussaillon is meer dan een zeep; het is een verzorging die de handen meteen mooier maakt. Reinigt, beschermt de huid en respecteert de huidvetten die de opperhuid van nature beschermen. Dankzij de zandtextuur heeft het tevens een zachte, exfoliërende werking. De combinatie olijf uit het Middellandse zeegebied, en biologische karité zorgen voor comfort en hydratatie. Tot slot, de pure essentiële Mimosa olie, die ons met zijn volle bloemige poedergeur vervoert naar het Zuiden als een siësta in de schaduw van mimosa’s, met de krekels op de achtergrond.

Nieuwe moussaillon mimosa limited edition

HELPT ONS OM ZEEP… de Provence ! In 2016 ontketende Indemne, specialist huidverzorgingsproducten op basis van natuurlijk plantaardige en etherische oliën, een revolutie op de markt van lichaamshygiëne met Moussaillon: de 1ste strooizeep, in een flacon als een zoutstel. Nieuwe verzorgingsroutine voor het hele gezin, een ludiek formaat en 100% natuur voor alle zintuigen, made in Provence wat deze zeep tot een succes gemaakt heeft.

Laat een Reactie achter