Voor we van start gaan en van wal steken over medik8 moet je eerst dit weten :

Hyaluronzuur, is in staat tot 1.000 maal haar eigen gewicht in water vast te houden. En helpt ook om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen.

Hydr8 B5 van medik.8 is een krachtig hydraterend serum verrijkt met hyaluronzuur en vitamine B5 (pantotheenzuur) en zorgt voor 24 uur non-stop hydratatie van je huid.  Hydr B5 is ontworpen om het vochtgehalte van de huid te verbeteren en te herstellen. Door de niet vette gel formule trekt de hydr B5 snel de huid in waardoor het effectief kan hydrateren, verlichten en de huid herstellen bij zowel droge als vette huidtypes.

Het bevat naast vitamine B5 ook vochtinbrengend hyaluronzuur om de huid te verzachten en te herstellen. Het kan dag en nacht gebruikt worden onder de dag- of nachtverzorging van medik8.

*Pantotheenzuur, ook bekend als vitamine B5 herstelt de vochtbalans van de huid en werkt huidverjongend en bovendien wondgenezend.

Pantotheenzuur staat ook bekend om zijn krachtige anti-inflammatoire werking waardoor het ook de meest gevoelige en geïrriteerde huid verzacht en hersteld.

Kijk beslist eens op de site www.medik8.be,

Dit merk heeft zich toegewijd aan het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen en staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.  Wij zijn er alvast fan van!

 

 

Laat een Reactie achter