Op zoek naar het ultieme geheim van gezondheid en beauty? Kijk niet in je medicijnkastje. Lees dit boek. Het recept voor een stralende huid, nieuwe energie en het lichaam dat je altijd wilde hebben.

Celebrityvoedingsdeskundige en beautyexperte Kimberly Snyder begeleidt tientallen Hollywoodsterren op weg naar de rode loper. Zelf worstelde Kim ooit met droge haren, puistjes en weerbarstig buikvet, tot ze eeuwenoude schoonheidsgeheimen leerde kennen tijdens haar wereldreizen. Ze ontdekte dat eten het ultieme beautyproduct is en heeft een effectieve methode ontwikkeld waarmee je je lichaam van gifstoffen ontdoet zodat je je super voelt en er fantastisch uitziet. Breng een paar eenvoudige veranderingen aan in je eetpatroon en:

– Je huid krijgt een jeugdige, stralende teint
– acne, vlekjes en rimpels zijn verleden tijd
– je haren krijgen glans en je nagels worden sterk
– je voelt je niet meer opgeblazen, je vet verdwijnt en
je hoeft nooit meer calorieën te tellen!

Voeding als het ultieme schoonheidsgeheim. Een boek met meer dan 200 pagina’s recepten en tips.

Kimberley Snyder (US) is een klinisch voedingsdeskundige. Als voedsel- en beautyexperte heeft ze o.a. opgetreden in de Today Show, Good Morning America. Artikelen over haar zijn gepubliceerd in onder andere People, Instyle, USA TODAY, Lucky, Elle, Health, Us Weekly en OK! Magazine. Voor haar celebrity klanten reist ze van filmset naar filmset.

Gebonden, 250 pagina’s

Klik hier voor de prijs of bestelling.

 

  1. Ik ben groene lak de lattase tijd meer gaan waarderen. Eerst vond ik het helemaal niets, maar draag het nu steeds vaker. Dit is ook een mooie!

Laat een Reactie achter