Je loopt onder een prachtige notenboom naar de ingang van instituut Ann Sophie dat ingebouwd is in een cottage-achtig gebouw waar je hartelijk welkom wordt geheten. Eenmaal binnen stap je in de wereld van parfumerie en geur, van professionele schoonheidsverzorgingen voor beauty van top tot teen waar Sophie en haar team zich elke dag engageren om klanten optimaal te verwennen. In een grote ruimte boven in het gebouw gaat mijn behandeling door met essentiële olie op een verwarmde stoel terwijl de zachte muziek en het gezeefde licht hun werk doen.

Tijdens de intense massage voel ik de spanning van mij afglijden en elke spier zich ontspannen tot in handen en voeten toe. Dit instituut is een referentie in de streek en werd van moeder op dochter overgegeven wat niet alleen traditie maar ook vakmanschap garandeert. Het instituut Ann Sophie werkt met het merk Mary Cohr en biedt niet alleen verwenarrangementen voor hem en haar, duo behandelingen, epilaties, pedicure, manicure, gelnagels, make-up en -advies, definitieve ontharing, LPG, liftmassages, lipomassages, endermologie, wimperextensions, tanning, zonnebank, definitieve ontharing met VPL, maar ook allerlei zalige relax behandelingen, figuurcorrectie, voetreflex behandeling, medische pedicure enz.

Een maal per week kun je als klant zonder afspraak binnenlopen voor een ontharing en veel vrouwen met een druk beroeps- en gezinsleven maken daar gretig gebruik van.

 

Instituut Anne Sophie

A. Dassonvillelaan 2

8860 Lendelede

051 31 87 96

www.annesophie.be

 

Laat een Reactie achter