Hezemeer, gelegen in Laakdal – de Antwerpse Kempen,  is na twintig jaar een gevestigde waarde in de wereld van wellness en sauna. Hier vind je de perfecte combinatie van Finse sauna’s, een rustige groene tuin en een aantrekkelijke keuken.

Stan Bartholomeeussen, Pol Brees en Tuur Bartholomeeussen zijn pioniers wanneer zij in 1995 het Belgische saunalandschap verrijken met een verrassend, ultramodern saunacomplex. Het opzet is groots en heeft geen vergelijk in België.

Zij realiseren hun droom in de bossen van de Antwerpse Kempen, goed bereikbaar, met veel ruimte en midden in de natuur. Het saunacentrum biedt verschillende sauna’s, een stoombad, binnen-en buitenzwembad, een whirlpool, ligweide en rustruimte, een beauty- en een sunshinecentrum. Hezemeer leert Vlaanderen en omstreken genieten van de sauna, en al snel blijkt de tijd rijp voor uitbreiding.

De bouw van extra sauna’s, een wintertuin en orangerie volgen elkaar snel op. Wellness zit in de lift en ook de interesse in beautybehandelingen neemt toe. Het antwoord is een nieuw, multifunctioneel beautycentrum. De eigenaars van Hezemeer blijven alert voor evoluties in de saunawereld. De bescheiden, sporadische opgieten in de blokhutsauna, groeien uit naar een volwaardig opgietevenement in de eventsauna. Het saunabezoek evolueert van een avondgebeuren naar een volledige vakantiedag. Men ervaart een wellnessdag steeds meer als een totaalconcept. Sauneren beperkt zich niet meer hoofdzakelijk tot de winterperiode, ook in de zomer weet men een dagje kwalitatieve ontspanning te appreciëren. Om deze trend nauwgezet op te volgen wordt een meer aangelegd met een nieuwe ligweide rondom, zo kan het groeiend aantal zomergasten in alle comfort genieten van een luxe zonnebad bij verfrissend water. Het is aangenaam stil, een drankje en een hapje zijn nooit veraf. Om aan de wensen van zoveel mogelijk gasten te voldoen, wordt op de ligweide een apart gedeelte gereserveerd voor rokers.  De hoge kwaliteit van het aanbod en het vriendelijke, professionele personeel blijven de absolute pijlers van saunacentrum Hezemeer.
Bedrijfsfilosofie
Na 20 jaar behoort Hezemeer tot de top van de wellnesscentra in de Benelux. Het centrum behoort nog steeds tot de marktleiders van België, waar honderden mensen per dag komen rusten en genieten van de serene saunasfeer en de prachtige, groene tuin. Hezemeer zoekt voortdurend naar de juiste balans  tussen eeuwenoude saunacultuur en nieuwe trends, tussen gezond eten en Bourgondisch tafelen, tussen leuke activiteiten en rust. Dé rode draad doorheen dit balanceren is het streven naar kwaliteit.Hezemeer slaagt er perfect in om een saunabezoek te vertalen naar een kwalitatief hoogstaande  “wellnessdag”.

www.hezemeer.be

Laat een Reactie achter