In de winter is de luchtvochtigheid lager. De lage luchtvochtigheid maakt kleine beschadigingen aan de huidbarrière. Hierdoor wordt vocht uit de huid getrokken en zal je huid droog aanvoelen. Hoe droger de huid is hoe meer schade aan de huidbarrière te zien en te voelen is.

De huid moet verschillende seizoenen doorstaan en krijgt het dus zwaar te verduren. Er bestaat geen wondercrème voor het hele jaar, maar je kunt je huid wel in goede conditie houden. Dit door de juiste ingrediënten in de huidverzorging te gebruiken en deze per seizoen aan te passen. Een ingrediënt die je wel het hele jaar door kan gebruiken is hyaluronzuur.

Wat is één van de oplossingen?

Image skincareHyaluronzuur is een goede oplossing hiervoor. Hyaluronzuur kan namelijk vocht vast houden en de huidbarrière versterken. Daarnaast beschermt hyaluronzuur tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV straling en kalmeert het de huid. Hyaluronzuur heeft een lichte textuur wat ervoor zorgt dat deze geschikt is voor zowel een droge, gevoelige als voor een vette huid. Zelfs zwangere vrouwen mogen hyaluronzuur gebruiken.

De Ageless Total pure hyaluronic filler van Image Skincare zorgt voor een optimale hydratatieboost. Je kunt dit serum puur aanbrengen op je gezicht, maar je kunt ook 2 druppels toevoegen aan je dag en of nachtcrème.

Je kunt de huidbarrière een extra boost geven door de I Rescue van Iamge Skincare te gebruiken. Die Rescue bevat ingrediënten gelijk aan hyaluronzuur, gaat het vochtverlies tegen, maakt de huid soepel, vermindert irritatie en roodheid door plant afgeleide botanische stoffen en antioxidanten. Dit is de “redding” van de huid als het gaat om genezing, kalmering en hydratatie.

Met deze twee krachtpatsers op het gebied van het herstellen van je huidbarrière en hydratatie van de huid kom je de winter zeker goed door.

 

Meer info op : https://consument.imageskincare.nl/nieuws 

Laat een Reactie achter