Het Engelse merk Crystal Clear, dat ook hier in België heel wat schoonheidsinstituten heeft,  presenteert het nieuwe Crystal Ionic Sonic Cleanse™ systeem. Crystal Ionic Sonic Cleanse™ tilt reinigen naar een hoger niveau en combineert ultrasoon reinigen met een negatieve ionlading voor een hele nieuwe manier om het gezicht en het lichaam te reinigen, scrubben en hydrateren

Crystal Ionic Sonic Cleanse™  reinigt diep door zachtjes sonische bewegingen.  Het heeft een ultrazacht textuurborsteltje van silicone dat poriën ontstopt en vuil, olie en hardnekkige make-up van de huid veegt en tegelijkertijd de doorbloeding stimuleert.  Ondertussen werkt de negatieve ionladig als een magneet en trekt positief geladen gifstoffen en vuil van het oppervlak.  We testten het zelf uit en de huid is effectief schoner, frisser en stralender dan ooit tevoren.

Dit toestelletje  werkt op batterijen en geeft 8.000 zachte pulsen per minuut.  Het is een eenvoudig en praktisch systeem voor een mooie huid.  Met één borstelkop en drie standen is  Crystal Ionic Sonic Cleanse™  veilig voor dagelijks gebruik bij alle huidtypes, ook de gevoelige huid, dankzij de siliconenborstel die niet schuurt en een stand voor de gevoelige huid. Het is niet alleen een reinigingsinstrument, maar geeft ook een microdermabrasiebehandeling thuis voor zowel het gelaat als het hele lichaam.

Om de huid mooier te maken zitten er bij  Crystal Ionic Sonic Cleanse™ ook drie huidverzorgingsproducten van  Crystal Clear: Crystal Clear Soothing Cleansing Gel, Crystal Clear Crystal Polish and Crystal Clear Skin Repair.  Volg gewoon deze drie stappen om meteen een schonere, heldere en zuiverdere huid te krijgen.

Stap 1. Reinig elke dag met Soothing Cleansing Gel

Stap 2. Scrub elke week met Crystal Polish

Stap 3. Hydrateer elke dag met  Skin Repair.  Crystal Ionic Sonic Cleanse™ helpt het serum in de huid te masseren zodat het effectiever door de huid wordt opgenomen.

Om het hele lichaam te scrubben, kies je de stand voor het scrubben en verstevigen van het lichaam.

Klik hier om het in actie te zien: https://www.youtube.com/watch?v=rhTnlJBcWOI

www.crystalclearskincare.eu

Laat een Reactie achter