Uitgetest

Al ruim 80 jaar staat Remington voor gemak en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Groomen kan voor de moderne man met weinig tijd niet gemakkelijk genoeg zijn. Hij wil weinig onderhoud, slim gebruik, multifunctionaliteit, een fris uiterlijk en vooral resultaat. Voor deze man heeft Remington de GraphiteSeries ontwikkeld. En onze redactie mocht er uiteraard eentje uitproberen. Wat wij vooral waardeerden : de completeG4 kan zowel met als zonder snoer gebruikt worden, en zelfs zonder snoer heeft deze een gebruiksduur van 1 uur. Zonder scheerwondjes bovendien.

Het trio van multigroomers zorgt voor een comfortabele stylingroutine. De alles-in-1 multigroomers met losse opzetstukken voor(precisie)trimmenen scheren voor het gezicht, hoofd en lichaam maken het
voor iedere man mogelijk om zijn eigen unieke stijl te vinden. Met de GraphiteSeries introduceert Remington ook de zelfslijpende grafieten bladen voor een strak scheerresultaat.

 

Dankzij de 7 veelzijdige opzetstukken van de GraphiteG4 Multigroomer kun je jezelf van top tot teen groomen en stylen. Met de verstelbare opzetkam met dubbel functie kun je wel je baard als je haar trimmen op een lengte van 2 tot  20mm voor een scala aan baardstijlen en kapsels. En met behulp van de lineaire trimmer zien je neus, wenkbrauwen en oren er altijd netjes verzorgd uit.

Als het ons vraagt het ideale geschenk voor het eindejaar of zelf al voor een vroege Valentijn.  Verkrijgbaar in de betere electromarket.

Laat een Reactie achter