Onlangs mocht onze redactie de intussen befaamde Hydrafacial behandeling uittesten in Carpe Clinic in Antwerpen.   In hun reclame beloven zij ‘Heerlijk ontspannen en ondertussen de gezondheid van je huid herstellen door het toedienen van voedende ingrediënten, met een gezonde ‘glow’ als resultaat.  De gepatenteerde technologie van HydraFacial levert onmiddellijke en lang zichtbare resultaten die je kan zien en voelen.’  En we waren ontzettend tevreden over de eerste behandeling, want zoals bij veel instituutbehandelingen wordt dit in sessies aangeboden.  Daarnaast mochten we genieten van het behulpzame personeel in een state of the art gebouw .

Wat de HydraFacial doet
De HydraFacial bestaat uit drie stappen. Allereerst worden de oude huidcellen verwijderd, vervolgens worden onzuiverheden uit de huid gezogen en tot slot worden er antioxidanten en hyaluronzuur aan de huid toegevoegd. Deze methode maakt de huid weerbaar en stopt het verouderingsproces.
Deze maandelijkse behandeling geeft meteen resultaat en is volledig pijnloos, zelfs voor een zeer beschadigde huid.

Versterkt ook de huid na een kankerbehandeling
Typisch voor heel wat ziektes is het teveel aan oxidatie en dehydratatie, waardoor er ontstekingen en reacties optreden. Door antioxidanten in te nemen, via voeding bijvoorbeeld, kan je dat voorkomen. Het enige nadeel is dat die stoffen pas als allerlaatste door de huid, ons grootste orgaan, worden  opgenomen. Daardoor krijgen heel wat mensen, ondanks een gezonde levensstijl, toch huidproblemen.

www.carpeclinic.be

Laat een Reactie achter