Gloednieuw én van Belgische makelij: Dou My Hands, een hygiënische, milieuvriendelijke handspray gehuld in een compact, functioneel flesje. Functioneel, dankzij het flesje zonder dop. Compact, waardoor je het altijd en overal kan gebruiken. Milieuvriendelijk, doordat de verstuiver wordt aangedreven door lucht in plaats van schadelijke gassen.

Dou My Hands is makkelijk in gebruik: je verstuift de handspray, wrijft het goed uit en in enkele seconden zijn je handen hygiënisch schoon, zonder dat er water en zeep aan te pas komen. Bovendien voorkomt de boogvormige constructie de activering van de verstuiver, waardoor je de spray makkelijk kan doseren.

“Maak van handen reinigen een bijzonder moment”

Met Dou My Hands wil oprichtster Sophie Douterloigne (38) iedereen inspireren tot een gezonde gewoonte. “Door het bijzondere design en de aangename geuren maakt Dou My Hands van je handen reinigen opnieuw een bijzonder moment. Het flesje is handig op te bergen en leuk om uit te halen. Kwestie van je handen waar en wanneer je maar wilt, een fris gevoel te geven.”

De spray bestaat in drie varianten: één neutrale (neutral) en twee herkenbare, natuurlijke geuren: ginger (gember), een friszoete geur die het gevoel van geluk oproept en vanilla (vanille), een zoete, zwoele comfortgeur. De handspray op basis van een doeltreffende en verzorgende formule, is dermatologisch getest.  Laat de zomer nu maar komen !

Aanbevolen verkoopprijs: €8,99 (50ml)

Verkrijgbaar bij de apotheek vanaf 4 juli

Laat een Reactie achter