De Vlaming heeft een druk leven, wat vaak stress veroorzaakt. Om deze stress te bestrijden zoeken meer en meer mensen ontspanning in een wellnesscentrum. Een bezoek aan de sauna geeft je namelijk mentale én fysieke ontspanning. De aantrekkingskracht van rust, warmte en water groeit dan ook gestaag.

Omwille van deze gunstige effecten van het sauna gebeuren wil de Sauna Vereniging BelgIê en haar leden het grote publiek aanspreken tijdens de Nationale Sauna Driedaagse.

Leer het saunagebeuren beter kennen. Op hun website vertellen ze meer over een eerste bezoek aan de sauna. Ze verklappen je in welke volgorde je best je saunabezoek laat verlopen. Niet alleen het opwarmen is belangrijk. Ook het afkoelen en rusten zijn een cruciaal onderdeel van je saunabezoek.

De leden van de SVB organiseren extra kennismakingsactiviteiten tijdens deze drie dagen.  Bovendien trakteren ze je op een unieke stuntactie.  In ruil voor het inkombedrag, trakteert men je namelijk op gratis eten en drinken.   (volgens bepaalde voorwaarden)

Noteer daarom nu al jouw favoriete saunadagen van dinsdag 20 tem donderdag 22 september in je agenda!

 

Laat een Reactie achter