Jammer van het gure weer waardoor ik niet op het terras dat uitgeeft op het plein in hartje Kortrijk waar Sense of Beauty gelegen is, van het drankje bij aankomst kan genieten. Hier is het koninkrijk van Dorine Vierstrate die kan bogen op maar liefst 33 jaar ervaring in de schoonheidsverzorging in samenwerking met haar team. Het instituut is een knap staaltje architectuur waarbij elke millimeter slim gebruikt is, over elk detail is nagedacht en allerlei cabines achter handige schuifdeuren zijn weggewerkt.

Mijn Jean d’Arcel behandeling wordt in zalige rust en stilte uitgevoerd bij gefilterd licht en omhuld door de geur van essentiële oliën sluimer ik zachtjes in… Na de verfrissende douche krijg ik een alcoholvrije mojito met citroensap en munt geserveerd en mag ik nog even bijkomen op het massagebed… Daarna krijg ik een behandelingsplannetje mee voor mijn huid en wordt mijn gezicht verwend met een lichte maar geraffineerde make-up.

Bij Sense of Beauty kun je terecht voor een eindeloze reeks professionele schoonheidsbehandelingen: nagels, ontharing met suikerpasta, gezichtsverzorging, microdermabrasie, behandeling van acne littekens, couperose, massagebed, lichaamsmassage, Ayurveda, sauna, wellness, manicure, pedicure, tanning, tand bleaching, personal coaching bij afslanking, permanente make-up, definitieve ontharing, wimperverlenging; kleur- en stijladvies, workshops in make-up, enz. Een keer per seizoen biedt Sense of Beauty ook een verwendag aan voor een zacht prijsje.

Wist je trouwens dat Sense of beauty de Winnares Schoonheidssalon-van-het-jaar 2018 is, zeker een aanrader dus.

Sense of Beauty – Overbekeplein 16, 8500 Kortrijk – 056.22.99.60 – www.senseofbeauty.be

Laat een Reactie achter