Belbeauty magazine had een interessant gesprek met de bezielers van de Delta Clinic uit Kasterlee.  We leerden een vernieuwende techniek met eigen vetweefsel kennen, die wordt toegepast op mensen met een sterk verouderde huid, rokers- of zonbeschadigde huid.  Een interview die heel wat duidelijkheid brengt. 

 

Belbeauty Magazine : Welke patiënten komen in aanmerking voor deze behandeling met SVF uit eigen vetweefsel ?

In feite kan iedereen deze behandeling ondergaan maar wij maken een uitzondering in geval van psoriasis, eczeem en actieve ontstekingen zoals acne.

Daar deze behandeling de weefsels stimuleert is ook een voorgeschiedenis van huidkanker een tegenindicatie totdat het tegendeel is bewezen.

In alle andere gevallen is deze 100% natuurlijke behandeling een zegen voor de huid.

Er is nooit gevaar voor afstoting of allergische reacties wat bij het gebruik van vreemde materialen wel kan.

 

Belbeauty Magazine : Ik heb in mijn jeugd misbruik gemaakt van de zon en heb verschillende keren zonnebrand schade opgelopen waardoor mijn huid vroegtijdig verouderd is, kan dit nog recupereren door deze behandeling?

Er zal een duidelijke verbetering optreden van de huidstructuur en de pigmentatie maar afhankelijk van de leeftijd en de hoeveelheid zon zal het resultaat verschillend zijn.

 

Belbeauty Magazine : Ik heb een aantal keer een PRP behandeling gehad, kan deze behandeling met SVF hiermee gecombineerd worden?

Uiteraard kan dat maar een behandeling met SVF geeft een duidelijk beter resultaat omdat er 3 keer meer stamcellen en biologisch actieve stoffen zitten in vet dan in bloed.

Een SVF behandeling moet pas herhaald worden na ongeveer 3 jaar terwijl PRP meerdere opeenvolgende behandelingen vraagt .

 

Belbeauty Magazine : Welke voorbereiding heeft mijn huid nodig als ik een afspraak maak voor deze SVF behandeling ?

Bij een sterk verouderde huid , een rokershuid, of een zonbeschadigde huid , kunnen wij U adviseren om een peeling of 1 laserbehandeling te laten uitvoeren.

 

Belbeauty Magazine : Welke behandelingen kunnen gecombineerd worden met deze SVF behandeling ?

In feite kunnen tal van behandelingen worden gecombineerd.  Het is vb. mogelijk om bij een lipofilling deze SVF fractie te voegen zodat het getransplanteerde vet een grotere overlevingskans heeft en niet schrompelt waardoor het volume dat geplaatst is behouden blijft.

De combinatie van een facelift met na een paar weken een SVF behandeling zal door de huidstructuurverbetering de lift die plaatsvond een extra jonge dimensie geven.

 

Belbeauty Magazine : Deze behandeling is dus een absolute aanrader ?

Absoluut! Wij kunnen de voordelen en de resultaten die op een natuurlijke manier verkregen zijn niet genoeg benadrukken !!

Wij noemen ze niet voor niets “PRECIOUS BEAUTY CELLS”

 

Laat een Reactie achter