Screen Shot 2015-01-02 at 19.09.28Sinds de geschenkbons enkele jaren geleden op de markt kwamen, hebben ze nog niet aan populariteit moeten inboeten. Elk jaar liggen er in heel wat huiskamers bons onder de kerstboom. Bongo, Cadeaubox en dergelijke doen in december gouden zaken. Bongo begon enkele jaren geleden zelfs heuse eigen winkels, waar je niet anders vindt dan de cadeaudoosjes.

De ene vindt het een weinig geïnspireerd cadeau, de ander heeft niet liever. Feit is dat je sowieso wel iemand plezier doet, want tussen het lijstje met mogelijkheden zit naar ieders smaak iets. Ook in het beautysegment zijn er verschillende mogelijkheden, gaande van een verwennnamiddagje, een wellnessbezoek tot een echt weekendje weg inclusief bezoek aan thermen bijvoorbeeld.

Om dit soort cadeaubon optimaal te benutten, ga je best planmatig aan de slag.

  • Wat heel veel gebeurt, is dat je de bon uit het oog verliest. Om dit te voorkomen ga je best meteen op zoek naar wat jou de meest leuke optie lijkt, en neem je ook meteen je agenda er al bij. Zo’n tof cadeau onbenut laten zou zonde zijn!
  • Tijdig vastleggen is ook voor het instituut waar je naartoe trekt interessant. Zij kunnen zo hun bezetting optimaal plannen zodat je zeker mag zijn dat er niets kan tussen komen. De eerste maanden na de feestdagen zijn uiteraard typisch druk. Als je enkele maanden op voorhand boekt, heb je dat probleem niet.
  • Vind je het lastig om naar ergens te trekken waar je nog nooit geweest bent? Bekijk dan reviews van het instituut online. Of laat je verrassen! Tenslotte zouden die zaken er niet meer in zitten mochten ze slecht zijn, dan zou niemand die bon meer kopen!

Alvast veel plezier!

Laat een Reactie achter