Jonge dynamiek

Vlak onder de rook van Brussel ligt het rustige Wemmel. Midden in het dorpscentrum vlakbij het groene en mooi onderhouden stadspark heeft Ine Schodts sinds februari 2020 een nieuw stijlvol onderkomen gevonden met Beyoutiful, een hypermodern instituut met veel groeimogelijkheden.

Voordat Ine haar nieuwe instituut opstartte, had ze al vier jaar ervaring opgedaan op een andere locatie bij haar ouders maar met haar nieuwe stek wil ze zowel een nieuw publiek aanspreken als verder groeien.

Het giet pijpenstelen als ik comfortabel parkeer op een van de twee gereserveerde parkeerplaatsen voor de deur. Via een stijlvolle trap vind ik de weg naar de voordeur van het instituut dat heel strak maar professioneel is ingericht met een uitstekende display van de producten. Links vind ik Ine achter een ruime ontvangstbalie mét scherm. Ze werkt met het Franse merk Payot waar ze al jaren heel goede resultaten mee boekt en ik heb vandaag gekozen voor de behandeling Nutrition Essentielle van dit merk. Ine neemt me mee naar de achterste behandelcabine. Door de corona maatregelen gedwongen draagt Ine een zwart beschermend mondmasker en gebruikt ze handschoenen, een must in deze corona tijden… Vooral de handschoenen voelen wat fris en rimpelig aan… Ik ga liggen op de uitstekende, comfortabele behandeltafel, luister naar de rustgevende muziek en Ine begint met de behandeling.  Ze kijkt naar mijn huid en vertelt me dat ze de behandeling specifiek aanpast aan mijn huid. Na de reiniging, de massage en het masker brengt ze nog een gratis minerale make-up aan zodat ik toonbaar de deur uitga. De behandeling is veel te snel voorbij gegaan. Als ik Ine vertel dat ze geselecteerd is voor de nominatie dag en dat ik vandaag haar mystery guest ben, is ze heel blij en poseert gelukkig met haar attest.

http://www.ine-beyoutiful.be

Laat een Reactie achter