Bezocht door onze Mystery Guest 

Vlak naast een houthandel voert een lange oprit naar een klein, schattig huisje dat fris ingericht is met veel wit en grote ramen die uitkijken op de tuin. Hier heeft kersverse mama Julie haar instituut Coquette ondergebracht. Er is geen parking voor de deur, ik parkeer aan een gebouw aan de overkant van de straat. Julie houdt de deur voor mij open, en ik krijg een hartelijk welkom: een warme hand en een welgemeend “welgekomen”. In haar ingevulde vragenlijst voor de deelname heeft ze het over “de liefde voor de klant” en dat typeert dit instituut en de behandelingen die je hier krijgt: warm, zorgzaam, betrokken en professioneel. Ik leg uit waar ik voor kom en waarom ik gekozen heb voor de Royal Gelly behandeling van Germaine de Cappucini. Julie biedt mij een glaasje water aan en ik mag plaatsnemen op de behandelingsstoel. Er is geen plek voorzien om je kleding en juweeltjes op te bergen misschien omdat het instituut niet zo groot is…

Ze epileert spontaan mijn wenkbrauwen en de behandeling is heel zacht en voelt zalig aan, een echte streling voor de huid. Je merkt dat Julie haar werk duidelijk met liefde en plezier doet. Ze geeft ook duidelijke uitleg over de behandeling zonder opdringerigheid en aangepast aan mijn kennis van de huid. Ze vraagt of ze tijdens het masker mijn hoofd mag masseren en ook dat voelt heerlijk aan… Je voelt je hier onmiddellijk thuis en er is ruimte voor een diepgaander gesprek en een pittig vleugje humor. Na de behandeling krijg ik rustig de tijd om mij aan te kleden. Julie geeft me een klein persoonlijk paspoortje mee met advies over de verzorging van mijn huid met Germaine de Cappucini producten en enkele staaltjes.

Een Beauty star met sterretjes…

  • Hygiëne : ****
  • Ontvangst: ****
  • Behandeling : *****
  • Professionaliteit: ****
  • Parkeermogelijkheden: *
  • Sfeer: *****

 

 

Laat een Reactie achter