Klorane heeft een nieuw innovatief haarverzorgingsproduct gelanceerd, namelijk de 2-in-1 maskershampoo op basis van biologische brandnetel en klei in poedervorm. Toen ik het product uittestte, vond ik het alvast heerlijk schuimen. Mijn haar en hoofdhuid voelden achteraf alvast verfrissend aan.

Graag geef ik eerst wat uitleg over het product dat ik mocht uittesten. Deze verzorging in poedervorm is van natuurlijke oorsprong. Het is vegan gecertificeerd, alsook op basis van een bio afbreekbare, watervrije formule. Het is bovendien beschikbaar in een monodosering waarvan de verpakking 100% ecologisch is.

De zakjes zitten in een handig kartonnen doosje. Het lijken wel theezakjes, waarin het poeder zit. Ook al worden de zakjes nat, dan is geen probleem. In de zakjes zit een beschermend plastieken laagje waardoor het poeder onmogelijk vochtig kan worden.  Ik maak eerst mijn hare nat. Vervolgens smeer ik het poeder erop. Dan bevochtig ik de huid en begin ik mijn haar te masseren. Het begint heerlijk te schuimen. Ik laat me meeslepen door de innovatieve poedertextuur die bij aanraking met water in schuim verandert.

Het haar en de hoofdhuid voelen heel fris aan. Het overtollige talg wordt geabsorbeerd door het masker waardoor je haar opnieuw luchtig aanvoelt. En het geurt nog lang na.  Deze nieuwe verzorging biedt een diepe reiniging en verzorging van je haar vanaf de wortels. De maskershampoo voorkomt dat je haar opnieuw vet wordt gedurende 48 uur. De haarverzorgingsproducten zijn goed voor de planneet. 1 doos = 8 zakjes van 3gr = een kuur van 2 maanden.

Laat een Reactie achter