We durven het misschien niet openlijk toe te geven, maar als er iets is waar we dol op zijn zo in het putje van de winter, dan zijn het wel degelijk … onze panty’s. Omdat ze ons warm houden natuurlijk, omdat ze de kleine gebreken verbergen die we onverbeterlijk op onze benen vinden, en vooral omdat ze onze witte benen verstoppen die al maanden geen zonnestraaltje meer hebben gezien. Maar opgelet: vrouwen in legging die de hele winter gecocoond hebben, zullen zich enorm verstoken voelen als het weer mooi weer wordt!

Zelfbruiner proberen? Dat is een mogelijkheid. Maar als we enkel de benen doen, lijken we op omgekeerde Mikado’s – donker onderaan en bleek bovenaan! En als we het hele lichaam doen, dan hebben we twee dingen nodig waarvan we zoveel te weinig hebben: tijd en de handigheid om het product perfect uniform aan te brengen van top tot teen! #teamstrepen.

En dan verschijnt Bernard Cassière – ontegensprekelijk het meest verrassende instituutmerk – op het toneel. Met een crème voor een stralend lichaam!

Net zoals de BB-crèmes die we gebruiken voor het gezicht, biedt dit product de mogelijkheid om onze huid een natuurlijke teint te geven die in harmonie is met onze basisteint. De crème kan snel aangebracht worden. En net zoals bij een traditionele bodylotion is het niet nodig om zorgvuldig elke vierkante centimeter van ons lichaam in te smeren.

Praktisch: de intensiteit van de teint kan heel eenvoudig gemoduleerd worden. Eénmaal aanbrengen biedt al een aanzienlijk effect, maar u kunt een tweede laag aanbrengen om onmiddellijk dat goudbruine kleurtje te krijgen dat u normaal pas hebt na 10 dagen vakantie.

Onmiddellijk resultaat – verkregen zonder DHA tot groot genoegen van onze zintuigen die genieten van de kruidige geur. Bovendien is de natuurlijke formule ook gebaseerd op ‘vervagende’ pigmenten die onzuiverheden en oneffenheden corrigeren door het licht op schitterende wijze te weerkaatsen.

 Beter nog: het gemberextract bezorgt deze hydraterende verzorging (glycerine en ureum) eigenschappen zoals verbetering van de vochtvasthouding en de microcirculatie en bescherming van de bloedvaten.

Kortom: een mooie natuurlijke cocktail voor mooiere benen vóór de zomer!

Laat een Reactie achter