Maasmechelen Village kennen we intussen allemaal, wat velen nog niet weten dat je er sinds kort ook kan logeren in het imposante Terhills Hotel, het vroegere  hoofdgebouw van Eisden mijn.  Je kriigt er een onvergetelijke ‘lifestyle experience’ bovenop in een mooie boutiek hotel met bijbehorende historiek.

Locatie

Terhills, gelegen in het hart van Europa, strekt zich uit over een site van circa 365ha aan de rand van België’s enige Nationale Park: het “Nationaal Park Hoge Kempen”.  De omgeving van de site werd gevormd door haar verleden als industriële site voor mijn- & grindontginning. Vandaag wordt ze gekenmerkt door een weelderige en uitzonderlijke fauna en flora.

Pascaud Delight Room is er voor iedereen, hotelgast of niet

Naast een cocktail van mode, natuur, comfort en culinaire heerlijkheden in het Terhills Hotel kan je nu terecht in de Delight Room van cosmeticamerk Pascaud.  Sinds begin mei ontvangt schoonheidsspecialiste Brigitte je er voor een weldadige massage. Je vertelt haar welke delen van je lichaam ontspanning nodig hebben en je kiest je favoriete olie.  Tenslotte vertel je haar of je houdt van een light, medium of strong massage. En dan komt de geniet fase : ervaar de ontspannende, krachtgevende en comforting made-for-you massage.  Je kan ook kiezen om je huid een boost te geven met een gezichtsbehandeling. Als je een snelle girly touch-up nodig hebt, kies je voor hair, make-up and nails.

 

Pascaud Delight bevindt zich in Terhills hotel direct naast Maasmechelen Village.

Zetellaan 68
3630 Maasmechelen
Telefoon : +32 89 73 09 09
terhills@pascaud.com

Laat een Reactie achter