Steeds de proef op de som nemen, dat is al jarenlang het leitmotiv van Ilse D Esthetiek. Als schoonheidsspecialiste testte Ilse al haar diensten frequent uit vooraleer ze dit aanbood aan haar eigen klanten. Zo kan ze topkwaliteit bieden waar ze steeds wil voor gaan. Een persoonlijk contact staat hierbij centraal. We laten je kennis maken met een zeer ruime waaier van diensten.

Iedereen kent intussen de Gelish nagels! Dit is dan ook één van de absolute toppers van Ilse D Esthetiek. Kom gerust eens langs om de eindeloze kleuren en afwerkingsmogelijkeden te ontdekken. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de Striplac nagellak van Alessandro die je na 10 dagen gewoon van je nagels kunt pellen, zonder je nagels te beschadigen.

DSC_1954

DSC_1916 (1)

 

 

 

 

 

 

 

Een pijnloze  ontharing? Denk  dan zeker aan de beroemde Brazil Sugar Wax. Ilse heeft de techniek volledig onder de knie waardoor de ontharingen bijna pijnloos en geheel discreet kunnen gebeuren.

Uniek in België zijn de HD Brows, een speciale techniek om jouw wenkbrauwen te perfectioneren op het gelaat. Bij Ilse D zijn ze er dan ook trots op dat ze de eerste en enige Master in HD Brows zijn in België.

Lichaamsverzorging in de ruimste zin van het woord, daar gaat het om bij Ilse D. Naast spraytanning kan je ook terecht bij haar voor een whitening van de tanden. De behandeling gebeurt volledig veilig en zonder peroxide. Zo kan je tot 9 tinten lichter gaan voor een perfecte glimlach.

Ilse D DSC_2066

 

 

 

 

 

 

 

Afslanken? Voor de meesten onder ons steevast een moeilijke opdracht. Ilse nam ook hier de proef op de som en vond de perfecte combinatie om af te slanken. Iedereen wordt geconfronteerd met tijdsgebrek en vaak ook doorzettingsvermogen. Dankzij het restart-dieet, Bodysculptor en UCW-wrap zorgt ze voor een resultaat om U tegen te zeggen, dit zonder fysieke inspanningen.

DSC_4978

Sinds kort biedt Ilse je nog een nieuwe behandeling aan. Kom gerust eens langs voor een huidanalyse met een hyaluron-behandeling die je onmiddellijk resultaat geeft. Drempelvrees ? Niet nodig, de eerste behandeling is volledig gratis!

Ilse D Esthetiek vind je net buiten het centrum van Gent aan de Sint Lievenslaan, dat is ter hoogte van de eerste afslag als je de vernieuwde viaduct van Gent binnenrijdt komende van de autosnelweg. Met meer dan 15 jaar ervaring ben je aan het juiste adres voor alles dat met schoonheidsverzorging te maken heeft.

Ilse D Esthetiek
Sint Lievenslaan 95
9000 Gent

0485/104 313

www.ilsed.be
info@ilsed.be

  1. Ilse is een echte vakvrouw op alle gebieden.
    Onlangs nog vanuit Nederland afgereisd naar haar mooie salon in Gent. Ben natuurlijk heel kritisch want heb zelf een eigen schoonheidssalon maar het was iedere kilometer waard. U bent bij Ilse in zeer goede handen.
    Professionaliteit ten top!!!
    Jammer dat deze vakvrouw niet bij mij in de buurt woont.

Laat een Reactie achter