door Matthias Vanheerentals 

Cruisen en wellnessen? Dat kan bij MSC Cruises. U maakt kennis met een authentieke Balinese Spa met een brede waaier aan spa en schoonheidsbehandelingen. En je hebt altijd een prachtig zeezicht.

Altijd eens willen welnessen op zee? Dan kan je terecht bij de MSC Aurea Spa.  Je wordt ontvangen in een exotisch decor van natuursteen, luxe houtsoorten en rijke mozaïeken. Het complex bestaat uit verschillende verzorg- en massageruimtes, een kapsalon, een schoonheidsinstituut, evenals thermen. Je hebt toegang tot allerhande sauna’s, Turkse stoombaden en jacuzzi’s. Het kapsalon Art of Hair van Shu Uemura, de traditionele Barber Shop en de nagelstudio vind je in de meeste van de SPA’s van MSC Cruises. Ze laten je weer jong voelen, van top tot teen. Op het cruiseschip kan je uitgebreide SPA-behandelingen krijgen – tot 20 typen massages – inclusief Balinese, sport-, Thaise, en Hot Stone massages – 19 lichaamsbehandelingen – 19 gezichtsbehandelingen, aromatherapie, een manicure en pedicure, sauna en Turks bad, afhankelijk van het schip. Er zijn heel wat massages zoals de kaarsmassage, Himalayan Dream massage met fossiel zout uit de Himalaya. Verder springt de Aurea del Mare schelpenmassage in het oog.

Schoonheidsbehandelingen

MSC Cruises biedt verder state-of-the-art schoonheidsbehandelingen inclusief Mya Advance (een echt alternatief voor body sculpting) en Q-Frequency radio frequentie behandelingen en electroporation, een niet-invasieve, anti-aging behandeling die uw huid diep voedt zonder naalden. De schoonheidsspecialisten worden ondersteund door een volledig doorlopend trainingsprogramma. Er zijn Premium Kérastase behandelingskamers op de meeste schepen. Er is ook een schoonheidssalon met kapsalon. De exclusieve signatuur-behandelingen zijn speciaal samengesteld en steeds verbeterd door MSC Cruises. Na de behandeling zin in een cocktail? Dat kan. Er zijn “Enjoy the colour” – exclusieve wellness cocktails in de SPA Bar, gebaseerd op het concept van de vijf kleuren van de natuur. Heerlijk gezond.

Tieners

Er zijn zelfs tienerbehandelingen.  Teenage Kicks omvat 11 voordelige behandelingen om tieners kennis te laten maken met het genot van een SPA op zee. Via de Aurea beleving heb je een speciaal gecombineerde kajuit en SPA-pakket. Er zijn ook specifieke Spa-behandelingen voor jongeren, bovenop de prijs van de cruise. Het gamma Teenage Kick biedt een brede waaier aan gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen voor onze jonge passagiers. Er is een gezichts- en lichaamsbehandeling voor jongeren van 13 tot 17-jaar. Verder hebben minderjarigen ook toegang tot de kapper, manicure en pedicure. Ze hebben wel een getekend toestemmingsbrief van hun ouders nodig. De Solarium & Medi-Spa: deze ruimtes zijn niet toegankelijk voor minderjarigen.

Anti-veroudering

Verder kan je ook een anti-verouderingsbehandeling in de MSC Aurea Spa boeken. Reizigers hebben vanaf heden de gelegenheid om een cosmetische botoxbehandeling te boeken in de MSC Aurea Spa. Deze cosmetische ingreep vermindert fijne lijntjes en rimpels in het gezicht, wat resulteert in een ontspannen en verjongde uitziende huid. De verjongende effecten zijn binnen enkele dagen zichtbaar en zijn naar verwachting zichtbaar tot vier maanden na de behandeling. Verder zijn er ook Dermal Filler behandelingen met hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. Hierdoor verkleint de kans op bijvoorbeeld een allergische reactie. De resultaten zijn direct zichtbaar tot tien maanden. Alle van de bovengenoemde behandelingen bevatten ingrediënten goedgekeurd door de FDA. Prijzen starten vanaf € 270. Wanneer je meer dan één behandeling boekt, krijg je 25% korting op de tweede behandeling, 35% korting op de derde behandeling en 50% korting op de vierde behandeling.

www.msccruises.be

 

"ma_dubrovnik_01.jpg"

Laat een Reactie achter