Maartje van Apprenza uit het Belgische Poppel heeft een aantal weken geleden met 11 andere collega ondernemers een Masterclass ondernemerschap, groei en mediatraining gevolgd in Nice. Waarbij ze les kreeg van bekende grote namen.

De Nederlandse TV zender RTL 4 was hierbij ook aanwezig en heeft Maartje gedurende de masterclass gevolgd en gefilmd.  Na deze masterclass is Maartje benaderd geweest voor opnames in haar  prachtige instituut.  Tegelijkertijd  heeft ze een diepte interview gegeven over haar visie, missie en toekomstplannen.  Klanten komen van heel ver, waaronder ook BN’ers en BV’ers.

Toonaangevend instituut

Bij Apprenza cosmedisch instituut willen ze van elke man en vrouw het mooiste en beste uit de huid halen. Een gezonde levensstijl promoten waarbij huidverbetering, verjonging, service, professionaliteit, kwaliteit en resultaat voorop staan. Ze gaan samen met de klant een reis aan waarbij ze een persoonlijk behandelplan opstellen en hierdoor lange termijn resultaat garanderen en de klant een totale beleving mee geven.

Apprenza is een toonaangevend Cosmedisch Instituut die de beste oplossingen wil aanbiedeneboden voor de klant die zijn of haar huid op welke manier dan ook wil verbeteren en / of willen verjongen. Dit is mogelijk d.m.v. innovatieve technieken, apparatuur, groot behandelaanbod en door hun zelf ontwikkelde Apprenza behandelmethodes zien ze de huid van klanten onder hun handen direct verbeteren.

Van bij aankomst tot vertrek worden alle zintuigen geprikkeld.
Maartje is een echte vakvrouw en dit straalt ze van binnen- en buiten uit.  Zij heeft zelf de Apprenza beauty driehoek ontwikkeld : buitenkant, binnenkant en ontspanning om het hoogst mogelijke resultaat te behalen.

Het interieur is dan ook prachtig gestyled in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf.  Met de strik op haar bedrijfskleding geeft ze dan ook aan dat ze staat voor kwaliteit.  Waarbij ze luxe en resultaat voor iedereen en elk budget toegankelijk maken.  Er wordt uitsluitend met huidmerken uit het topsegment gewerkt.

95% van de klanten beveelt Apprenza aan en beoordelen ze met een 9.1!

Kijk dan op www.apprenza.be of op de Facebook of Youtube pagina.

Apprenza cosmedisch instituut

Lammervelden 12

2382 Poppel – België

T: (+32) 014 – 72 69 95

 

 

Laat een Reactie achter