Schoonheidsspecialiste Julie Van Dingenen heeft op de Lange Nieuwstraat in Westerlo-Tongerlo haar vernieuwde schoonheidsinstituut Jules geopend. En ze heeft een opvallend nieuw toestel in haar zaak gezet, namelijk de Meso T8+. We hebben deze behandeling kunnen uittesten en waren enorm onder de indruk.  

Julie Van Dingenen is een rijzende ster in de Kempense Wellnesswereld, zo veel is duidelijk.  De afgelopen 7 jaar bevond haar zaak zich op de Moestoemaat in Tongerlo-Westerlo. Maar omdat de zaken zo goed draaiden, is ze zopas verhuisd. Dagelijks verwelkomt ze klanten tussen 8 en 20 uur. En toegegeven, we waren écht wel onder de indruk van de sfeervolle inrichting van het pand. Het is zeer mooi en verzorgd afgewerkt, met een moderne en strakke inrichting. Er is een zeer mooie lichtinval. Kortom, je voelt je er meteen thuis. Maar Julie zorgde nog voor een andere primeur. Ze haalde een nieuw apparaat in huis, namelijk de Meso T8+. In november 2017 lanceerde Herborist Cosmetics in België het nieuwe concept van de Meso-T8+ / Posi+ive Ageing. De Meso-T8+ kaapte zelfs de Professional Beauty Product of the Year Award 2018 weg op de Beauty Trade Special in Utrecht.

Geloofwaardig

Tot op heden is het aantal van deze apparaten in België en Nederland nog op één hand te tellen. Julie is er dus vrij uniek mee. “Ik ben niet over één nacht ijs gegaan. Maar liefst een jaar lang sprak ik met allerlei fabrikanten en leveranciers, om dan uiteindelijk te kiezen voor de Meso T8+. Het voordeel is dat dit apparaat drie verschillende technologieën aan boord heeft waardoor verschillende huidproblemen aangepakt kunnen worden zoals anti-ageing, acne, acne littekens, roodheden, pigmentatie, hydratatie, striae, cellulitis enz… Het is zeer veilig en werkt pijnloos. Je kan er onmogelijk de huid mee beschadigen. De machine is zeer compact. De Meso T8+ werkt met producten van Posi+ive Ageing, die de huid op een positieve manier laten verouderen. De producten werken diep op de huid in, zijn niet agressief en zijn volledig pijnloos. Het hele project werd me voorgesteld door Meriam Spierings van Herborist Cosmetics. Ik vond haar verhaal erg overtuigend en wetenschappelijk onderbouwd. Ze weet 100 procent waar ze mee bezig. Het is dan ook met de volle overtuiging dat ik met haar in zee ben gegaan.”

Uittesten

Na de sfeervolle verwelkoming is het mijn beurt. Ik mag de behandeling ondergaan. Julie stelt me meteen op mijn gemak. Ze legt alles op een zeer sympathieke en spontane manier uit. Vervolgens bestudeert ze de huid van mijn gezicht. Ze vertelt me dat ik eigenlijk een zeer goede huid heb waar ik best trots op mag zijn. Dat geeft alvast een boost aan mijn zelfvertrouwen. Ik vertel Julie dat ik wat last heb van couperose aan de wangen. Meteen zegt ze me dat ze daar rekening mee zal houden tijdens haar behandeling. Ik kreeg eerst een diepgaande reiniging en vervolgens een peeling met Pre Face 1 en Pre Face 2 van Posi+ive Ageing. Om mijn roodheid te behandelen gebruikt ze het product Cappilars Active van Posi+ive Ageing. De Meso T8+ is uitgerust met een speciale kop om dit serum, met de hulp van kleine stroomprikkels, tot in de tweede huidlaag te laten doordringen. Vervolgens maak ik kennis met de cryotherapie van de Meso-T8+. Die werkt op droge koude, waardoor veel zuurstofrijker bloed door het te behandelende gebied stroomt. Dat helpt de cellen om de productie van collageen en elastine op peil te houden. Nooit eerder voelde ik zo’n bijzondere sensatie. Vervolgens krijg ik nog een behandeling met led-licht. Om mijn huid te hydrateren werd nog het serum Hydra Active gebruikt. Na de behandeling straalt mijn huid als nooit tevoren. De poriën staan volledig open. De huid voelt heel zacht aan. De rode kleur op de wangen is zachter geworden. Om alle roodheid weg te krijgen moet ik nog meer behandelingen krijgen.

Meer info op :  www.herboristcosmetics.com
www.si-jules.be

Door Matthias Vanheerentals

Laat een Reactie achter