Wist je dat munt en citroen ook efficiënt is tegen huidoneffenheden en onzuiverheden ?

De verzorgingslijn van Bernard Cassière voor de gemengde en de vette huid pakt met munt en citroen de meest voorkomende huidproblemen aan, namelijk overtollige talgafscheiding, verstopte poriën en huidoneffenheden.  Bij deze nieuwe serie producten hoort ook een super-reinigende behandeling van 60 minuten.

Een krachtige cocktail van zuiverende actieve werkstoffen

– Java thee-extract : Hoewel een vette huid vaak glanst, is ze toch vaak dof en mat.  Het Java thee-extract verzacht de talgafscheiding, transformeert de overtollige glans en zorgt voor een stralende huid.

– Extract van Chileense munt : Dit extract bevordert het natuurlijke afweersysteem van de huid om zo het verschijnen van puistjes te voorkomen.

– Etherische oliën van citroen : Deze zijn bekend voor hun antibacteriële, adstringerende en dermo-zuiverende eigenschappen.  Het helpt tegen het verschijnen van onzuiverheden en om de poriën te verfijnen.

Deze serie verkoopproducten van Bernard Cassière werden onder dermatologisch toezicht getest en zijn 100% niet-comedogeen.

Belbeauty mag 3 maskers wegschenken

Masque menthe-citron 3838-18248Dit 2 in 1 masker is tegelijkertijd een peeling en een zuiverend masker dat de talgafscheiding vermindert en de oneffenheden verwijdert.  Naast de actieve cocktail van wilde Chileense munt, citroen en Java thee werd voor een maximale doeltreffendheid ook een complex van wilde klei met antibacteriële eigenschappen toegevoegd.  Dankzij ingrediënten als  AHA’s en BHA’s met een zachte exfoliatie , krijgt men een “nieuwe huid” gevoel.  En wat kan je nu beter aanraden bij het begin van een jaar !

Resultaat : 43,1% minder zichtbare oneffenheden in 28 dagen.  Volgens ons een aanrader !

Stuur kort jouw motivatie en adres naar redactie@belbeauty.be en waarom jij denkt dat je dit heerlijke verwenproduct zou mogen ontvangen.  Voor jou of misschien zelf voor een goede vriendin. Wij kiezen drie winnaars uit de inzendingen.  Over de uitslag van deze verloting wordt niet gecorrespondeerd.

Laat een Reactie achter