Disney brengt de magie van de klassieker Assepoester opnieuw op het scherm in een betoverende verfilming. Assepoester volgt het verhaal van de jonge Ella. Nadat haar moeder overlijdt trouwt Ella’s vader opnieuw. Ella wil het nieuwe geluk van haar papa graag steunen en verwelkomt haar nieuwe stiefmoeder en dochters Anastasia en Drisella in hun huis. Maar wanneer Ella’s vader onverwachts overlijdt wordt ze aan haar lot overgelaten bij haar nieuwe familie, die jaloers en gemeen blijken te zijn… Ze maken van Ella hun dienstmeisje en noemen haar “Assepoester” omdat ze vaak bedekt is met as.

MT-Cin15-TentCardMT-cin15_Duo-Pack-MoreThanAFAirytale-PT-frbk

 

Betoverende sprookjeskleuren zetten de toon voor een stijlvolle lente

Morgan Taylor TM stelt met trots de lentecollectie van 2015 voor. Magisch geïnspireerd door het klassieke sprookje Assepoester.  De kleuren van deze Cinderella-collectie werden gebaseerd op de kledij van de personages en de typerende elementen die het sprookje rijk zijn. Roze, koraalrood en oranjetinten, maar ook parelmoer en blauwe shimmertinten die gecombineerd worden met glitter, vervolledigen het plaatje.

Naar aanleiding van Disney’s live-action film Assepoester (die rond 25 maart uitkomt) brengt Morgan Taylor alvast zes magische kleuren uit die individueel, in duo set of in mini set verkrijgbaar zullen zijn.

De Morgan Taylor Collectie bevat 6 onweerstaanbare, nieuwe kleuren:

* Party At The Palace – iriserend blauw-groen
* My Carriage Awaits – koraal
* Watch Your Step, Sister! – intens roze
* If The Slipper Fits – licht blauwe glitter
* Ella Of A Girl – licht roze
* Best Ball Gown Ever – iriserend periwinkle

Het kleurenpallet van de lentecollectie zal eenieder bekoren en helpen de prins op het witte paard te strikken. Disney’s live-action film Assepoester speelt in de Belgische bioscopen vanaf 25 maart 2015. Morgan Taylor’s Cinderella 2015 collectie zal verkrijgbaar zijn  in  “limited  edition”  vanaf februari 2015 via ASAP Nails & Beauty bvba op www.morgantaylor.be en in de betere speciaalzaken.

 

Laat een Reactie achter