De unieke recepten van het Italiaanse Naturale Antica Erboristeria zijn overwegend samengesteld met  natuurlijke en biologische ingrediënten die de huid er fris en stralend laten uitzien. Bovendien is N.A.E. het enige biologisch gecertificeerde merk geïnspireerd door de Italiaanse kruidenkunde.  Sinds de oprichting in 1979 is het merk een vaste waarde in Italië. Vandaag breekt een nieuw hoofdstuk aan: « la Bella Vita » is nu ook beschikbaar in België.

ONTDEK DE WEELDERIGE ITALIAANSE TUIN

In Italië begint de dag vaak met een ochtendwandeling in de omringende tuinen. Tijdens deze wandeling worden verse kruiden verzameld terwijl er genoten wordt van de frisse buitenlucht.
Het  body care range vertrouwt op de Italiaanse schoonheidsgeheimen van de natuur. Elke formule is uniek ; ze is gemaakt met biologische ingrediënten en bevat een minimum van 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

VITALITEIT MET DOUCHEGEL MET EXTRACTEN 

NAE Vitalita Citrus Shower Gel 200ml_5.49€Citroenextract
Dit extract is gekend voor zijn verzachtende eigenschappen voor de huid. Wist je dat? In de tijd van het Romeinse Rijk en het oude Griekenland werd citroen door artsen gebruikt als antigifmiddel en ter preventie van epidemieën.

Mandarijnextract
Mandarijn is rijk aan vitamine C en wordt vaak gebruikt voor haar beschermende werking tegen vrije radicalen en haar verstevigende effect op de
huid.   Wist je dat? In de traditionele geneeskunde werd de mandarijnschil lang gebruikt voor haar antibacteriële en stimulerende eigenschappen.

REVITALISERENDE DOUCHEGEL
Verkwik je lichaam met een douchegel die je huid in alle zachtheid reinigt en beschermt met respect voor de natuurlijk huidbalans.

Deze N.A.E. producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, Di en Carrefour.

 

Laat een Reactie achter