Mocht je Neoderma niet kennen, dan zal je nu jouw ogen vast en zeker opentrekken. Deze pioneer uit Cyprus houdt namelijk al bijna 25 jaar stand in de wereld vol schoonheid. Met 10 productlijnen en 9 gezichtsverzorgingen mogen ze best trots zijn! En dat zijn ze sowieso op hun bio-peeling, hetgeen waar alles ook mee begon. Zo was Neoderma zonder twijfel ook te vinden op de Estetika vak beurs in Brussel afgelopen weekend. Daar kon je, als je geluk had, de bio-peeling ondergaan- en ik was één van de gelukkigen, yes!

Acné, littekens of gewoonweg een extreem gevoelige huid ? Ga dan zeker deze bio-peeling niet uit de weg, want naast een verzorgende factor heeft deze peeling ook een helende factor. Na de peeling zie je, en voel je meteen ook resultaat. Verbluffend, en wel degelijk werkend op elke mogelijke plaats op je lichaam.

Hoe breng je de peeling juist aan?

  • Reinig de huid met een remover ( bijvoorbeeld Cleansing Milk)
  • Breng een Tonic Lotion aan op de huid
  • Smeer de bio-peeling op de gewenste plaats

As simple as that! En doordat de peeling gemaakt is op basis van algen en essentiële oliën kun je genieten van de aardse geur- die ik zeer aangenaam ruiken vond. Na 5 minuten is het klusje geklaard en kun je genieten van een “nieuwe huid”. Verwijder de peeling met warm water – vergeet ook zeker je ogen niet te sluiten of er kunnen brokjes in de ogen komen, help! En begin dan aan de laatste fase, de nazorg.

 

De nazorg, heel eenvoudig:

  • Blue Good Gel aanbrengen- die tevens ook fris en aangenaam ruikt
  • Bescherm de huid met Blue Blood Sun Cream – een bruiner kleurtje is altijd mooi meegenomen

 

10 dagen heeft de huid nodig om zich te herstellen, dus toch enkele tip om rekening mee te houden:

  • Veel water drinken (om afvalstoffen sneller af te voeren)
  • 10 dagen niet onder de zonnebank (veroorzaakt brandwonden) – even volhouden dus!
  • De eerste paar dagen niet sporten of geen sauna bezoeken

Dus iedereen, peelen en genieten maar – heb ik alvast ook gedaan!

www.neoderma.be

 

Laat een Reactie achter