Hou je van kuren tijdens je reizen, dan hebben we goed nieuws voor jou.  Vorige week waren we bij de officiële lancering van Puurenkuur, Nederlands grootste aanbieder van wellnessreizen. Vlaamse reisorganisaties én klanten kunnen terugvallen op een autoriteit die je met raad en daad bijstaat en die je ook nog eens kan adviseren bij het samenstellen van een kuurreis op maat.

Wellnessen tijdens het reizen is dé nieuwe manier van vakantie vieren

Puurenkuur opende tien jaar geleden haar deuren in Amsterdam. Hun aanbod en expertise is dan ook onovertroffen. Marleen van Griensven, de founder vertelt : “We hebben op dit moment al veel Belgische klanten, die veelal via reisagenten en reisbureaus bij ons terechtkomen. Maar wij willen de Belgische klant graag dichter bij huis van dienst zijn. Daarom zijn wij nu gestart in België. De Vlaamse Inez Deroo is het gezicht van Puurenkuur in België en vormt het aanspreekpunt voor alle Vlaamse agentschappen.”  Daarnaast ontvignen we in primeur de Vlaamse editie van het Puurenkuur wellness magazine inclusief een interview met wellnessfan Bieke Ilegems.  Zij gaf ondermeer een zeer overtuigende testimonial van haar reis de Sh Wallness Clinic, in de buurt van Alicante.  Zij een is fan van het eerste uur en raadt iedereen aan om te genieten van de know-how en bijstant van deze reisorganisatie.

Wellness = booming

“Wellnessreizen zijn dé nieuwe manier van vakantie vieren,” zegt Marleen van Griensven, directeur van Puurenkuur. “We zien dat steeds meer mensen ervoor kiezen tijdens de vakantie hun gezondheid een boost te geven. Wellnessreizen zijn daar bij uitstek geschikt voor. Ze kunnen de start vormen voor een bewuster leven, maar ook een mooi moment zijn om eindelijk te starten met afvallen of te stoppen met roken. Omdat een wellnessreis de kickstart vormt van een gezondere leefstijl, is het bij thuiskomst vaak makkelijker vol te houden.”

Over Puurenkuur

Puurenkuur is dé reisorganisatie in de Benelux voor wellness- en kuurreizen wereldwijd. Puurenkuur bestaat inmiddels 10 jaar en is uitgegroeid tot koploper in Europa op het gebied van wellnessreizen. Alle bestemmingen blinken uit in expertise, service en comfort. Puurenkuur biedt reizen aan in Europa, Azië en Amerika. Dit jaar is het aanbod trouwens flink uitgebreid

Meer info www.puurenkuur.be

logo_header_puurenkuur

 

Laat een Reactie achter