Eerder deze week bezochten we de Pascaud flagship store voor de Benelux, gelegen in het hart van het mooie stadje Maaseik, direct aan de Belgische/Nederlandse grens.  Een stadje met een gezellige marktplaats en zeker te bezoeken waard!  Pascaud is trouwens de naam van het cosmeticamerk van de ontwikkelaar Mardge Pascaud.

Locatie

Het Pascaud Experience Institute is gevestigd in een statig pand met veel oude elementen, waarin een moderne inrichting zijn intrek heeft gedaan. Modern en oud heeft hier alvast een mooie evenwicht gevonden.

Pascaud Experience Institute Maaseik-16

Voor wat staat Pascaud ?

In het Pascaud Experience Institute, kun je in een ontspannen sfeer alle Pascaud behandelingen ervaren. Je vindt er alles om lekker in je vel te zitten en er mooi uit te zien.  Pascaud staat voor innovatieve, natuurlijke huidverbetering en verjonging. Het concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek.

Mardge Pascaud

Beauty Triangle

Alle behandelingen en producten die worden geadviseerd hebben als basis de ‘Beauty Triangle’ : Outside in Beauty (schoonheid van buitenaf), Inside out Beauty (schoonheid van binnenuit) en Zen Beauty (schoonheid van inzicht). Als deze in balans is, dan begin je pas te werkelijk stralen!

Specialisaties

Dit instituut heeft zich volledig toegelegd op natuurlijke huidverbetering, hierbij kun je o.a. denken aan het verbeteren van lijntjes en rimpels, verslapping, vale huidskleur, couperose, grove poriën, acné en pigmentvlekken. Daarnaast kunnen ook de lichaamscontouren worden verbeterd door de speciale lichaamsbehandelingen. Iedere huid wordt individueel benaderd, samen met de klant wordt er gekeken naar een passend behandelplan met als doel een mooie, gezonde huid én deze ook te behouden.

Hepperstraat 23 in Maaseik (B).

089 – 812 100

institute@pascaud.com

www.pascaud-maaseik.com

Laat een Reactie achter