Zoals naar jaarlijkse gewoonte sturen we ook dit jaar een Mystery Guest op pad naar bepaalde schoonheidsinstituten en deze keer belanden we in het mooie landelijke Brasschaat.

In een rustige woonwijk in Brasschaat is het instituut van Marie-Christine Verloo gevestigd. Wat niet meteen een instituut doet vermoeden maar een doodgewoon woonhuis, herbergt haar werkdomein. Met een vriendelijke lach word ik onthaald en naar de bovenverdieping gebracht. Daar is het instituut gevestigd met één cabine en een kleine bewegingsruimte.

De behandeling die ik gekozen heb is een hollistische gezichtverzorging met edelstenen. Marie-Christine legt me uit dat ze met koude en warme stenen werkt, dit op zich was al een unieke beleving. Je merkt dat deze dame met passie over haar behandeling spreekt. Ze geeft goede uitleg bij elke stap en stelt me op m’n gemak in deze bijzondere tijd. Want we kunnen wel wat ontspanning gebruiken en dit is ook de juiste omschrijving van wat deze behandeling te weeg brengt. De producten waar ze mee werkt zijn biologisch en hier heeft ze heel bewust voor gekozen. Dat merk je ook wanneer ze na de behandeling in het afsluitende gesprek een uitgebreide uitleg geeft van alle producten die ik thuis zou kunnen gebruiken. De leuze bij een goed advies volgt automatisch een goede verkoop is iets wat je haar niet moet vertellen.

Marie-Christine is een geboren schoonheidsspecialiste met liefde voor het beroep. Door haar zachte stem, geruststellende houding en de deskundige aanpak waarmee ze de behandeling uitvoert heb ik kunnen genieten van de behandeling. Het instituut is klein maar netjes en om te kunnen ontspannen heb je niet meer nodig. Voor iemand die weinig of geen kennis heeft van edelstenen en hun effect op de huid en het lichaam is deze behandeling meer dan een aanrader.

Beauty With Senses

Marie-Christine Verloo

Kardinaal Cardijnplein 2

2930 Brasschaat

www.beautywithsenses.be

0496 81 30 05

Laat een Reactie achter