Volgens statistieken is minimum 75% van de lichamelijke klachten  stressgerelateerd.  Onze Westerse maatschappij behandelt dan soort klachten met traditionele medicatie.  Oosterse massage daarentegen gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht, behandelt de mens in zijn geheel, laat het bloed terug stromen en zorgt voor de nodige energie.

Bedoeïenenmassage

De Kasaath Hawa massage is een bedoeïenenmassage en vindt zijn oorsprong in Jordanië. De massage is puur, ontstaan door eeuwenlange overerving, waarbij preventie het hoofddoel is. Preventie om het lichaam in permanente staat van gezondheid te houden – zeker omdat we in het Westen proberen te leven onder een te grote tijdsdruk.


Bedoeïenenmassage massage

In de Kasaath Hawa massage wordt de huid voorbereid op de massage. Daarna gebruikt de masseur glazen die vacuüm worden geplaatst op het lichaam. De glazen werken tot 10 cm diep in het lichaam, sporen de (oorzaken van) spanningen op en voeren de bijbehorende  afvalstoffen af.  Een deugddoende manuele massage met afvoerende grepen rondt uiteindelijk de behandeling af.

Wj probeerden het uit bij Badhuis Carpe Diem in Meulebeke.  Heb je lichamelijke of psychische klachten ten gevolge van stress ? Laat je dan behandelen met een persoonlijke massagekuur en voel je terug fit en energiek!

Meer info: www.badhuiscarpediem.be

Laat een Reactie achter