Na de winter is detoxen een must om je lichaam voor te bereiden op de zomer. Aloë Vera Premium Jus by Anny Rey is puur sap. Een betere en gezondere detox kan je je dus niet voorstellen.  Wij deden de test in april en waren alvast super enthousiast over de heilzame eigenschappen van dit product.

Het sap van Aloë Vera bezit talloze eigenschappen om het lichaam te reinigen en te beschermen.  Het versterkt het immuunsysteem door zijn sterke antibacteriële en antivirale werking. Het zuivert het lichaam door het elimineren van de toxines te faciliteren. En de spijsvertering wordt ondersteund door het versnellen van de voedselafbraak, het vernietigen van schadelijke micro-organismen in het spijsverteringskanaal en een betere voedselopname door de grondige reiniging van de darmwand.

Tot slot heeft Aloë Vera ook nog een heilzame werking op de huid. Bij intern gebruik zorgt het, van binnen uit, voor een belangrijke ondersteuning bij de celvernieuwing, de aanmaak van collageenvezels
en elastinevezels. Bij extern gebruik, rechtstreeks op de huid heeft het een sterke verzorgende eigenschap. Bij huidirritatie en brandwonden is Aloë Vera sap een wondermiddel.

Anny Rey lanceert het “Aloë Vera Premium Jus”

Anny Rey is het gerenommeerde cosmetica- en verzorgingsmerk dat door DLG-groep verdeeld wordt. Anny Rey is hofleverancier van Prinses Grace Kelly en mag daardoor ook de landsnaam in haar logo gebruiken. Het is een vertrouwd cosmeticabedrijf in Monaco en een zeer gewaardeerd merk op de volledige Franse markt. Dit gamma producten is gebaseerd op natuurlijke werkzame bestanddelen. De hoge concentratie aan actieve ingrediënten maakt van elk product een ware exclusiviteit.

Dit is een ontgiftende drank die voor meer dan 99% bestaat uit het pure sap van de Aloë Vera plant. De Aloë Vera plant is alom gekend voor zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen en zijn verzorgende
kwaliteiten voor de huid.

Voor wie dit geweldige product wil uittesten, kan terecht op de Vabeni website. Hiervoor moet je de code MOJO gebruiken.  Anno 2020 detox je alleen nog met Aloë Vera Premium Jus.

Laat een Reactie achter