City of Women is een zeer knap  beauty en wellnesscenter gelegen in het landelijke groene Erembodegem; tegen Aalst; op de gens van Oost-Vlaanderen en Brabant. Het centrum ligt in een gerenoveerde hoeve en beidt tal van mogelijkheden tot ontspanning.

City of Women biedt een wereldreis van behandelingen, arrangementen en massages. Zo kan je er een Balinese massage ervaren zoals ze door de charmante Els, de zaakvoerster, aangeleerd werd in Bali. De Balinese massage is een combinatie van verschillende technieken zoals Zweedse massage, shiatsu en reflexologie. Deze massage wordt gecombineerd met klankschalentherapie. De trillingen van de klankschalen gaan door het lichaam en maken nieuwe energie vrij.

City of WomenCity of Women

 

 

 

 

 

 

 

Als je een klankschaal vult met water en de schaal aanklopt merk je dat het water volop uit de klankschalenkom spat. Ons lichaam bestaat voor 90% uit vocht dus kan je gaan denken dat deze trillingen ook iets met ons lichaam doen. Een Oosterse ervaring die zeker de moeite waard is om te ondergaan.

Neem zeker een kijkje op de website www.cityofwomen.be en laat je meevoeren in een wereld van relaxatie bij City of Women.

City of Women IMG_6889

  1. Volledige ontspanning van kop tot teen, echt een aanrader.Kom zeker terug.

Laat een Reactie achter