Het schoonheidsinstituut Beauty Lounge in  Wilrijk is onlangs verhuisd naar een nieuw pand. De officiële opening vond plaats op 27 november. Enkele dagen na de opening organiseerde het schoonheidssalon een persconferentie om een aantal nieuwe technieken voor te stellen.

Iedereen kan terecht bij Beauty Lounge in Wilrijk, of het nu is voor een schoonheidsbehandeling, voedingsadvies of een gelaatsverzorging.

“Wij willen onze klanten alleen het beste aanbieden, daarom werkt Beauty Lounge alleen met gezonde en milieuvriendelijke producten die niet getest worden op dieren”, zei eigenares Lies Van Hoof toen ze de journalisten aansprak. Tijdens de conferentie werden drie nieuwe behandelingen voorgesteld: de HYPOXI, de Body Sculptor en LPG. De HYPOXI-methode is een unieke behandeling die vooral inwerkt op de typisch vrouwelijke probleemgebieden: vetophoping rond de buik, heupen, billen en dijen. De behandeling verhelpt ook cellulitis en bestrijdt zwak bindweefsel.

De Body Sculptor behandeling is volgens het Beauty Salon dé oplossing om te vermageren op alle lichaamszones. Het zijn vooral vrouwen die van deze behandeling gebruik maken. De behandeling bestaat uit een Body Sculptor kuur die zorgt voor een strakkere huid en de elasticiteit ervan verbetert. De behandeling zorgt ook voor een duidelijk merkbare verbetering van de kwaliteit van de huid.

Beauty Lounge WilrijkP1170524

www.beautylounge-antwerpen.com

 

 

 

 

 

LPG is de techniek die gebruikt wordt voor mensen die graag willen afslanken en meteen ook cellulite (‘bobbelige’ huidstructuur) willen verminderen. LPG stimuleert en ondersteunt de lipolyse (vetafbraak) waardoor overbelastingen worden weggewerkt. Door de stimulatie worden vetten in het lichaam vrijgegeven en stijgt de productie van collageen en elastine, wat er voor zorgt dat je afslankt. (M.V.C.)

P1170537

www.beautylounge-antwerpen.comwww.beautylounge-antwerpen.com

 

 

 

 

 

Beauty Lounge Antwerpen

Heistraat 52 a

2020 Antwerpen

www.beautylounge-antwerpen.com

Laat een Reactie achter