Deze herfst zoekt OPI het avontuur op in IJsland, het land van de magische lagunes en het prachtige Noorderlicht. De collectie biedt een ruim aanbod aan tinten die de schoonheid van het land perfect weergeven.

Turn on the Northern Lights

Inspiratie voor de Iceland collection by OPI was er voldoende, zo vertelt ook OPI

mede-oprichtster en ambassadrice Suzi Weiss-Fischmann. “Bij het ontwerpen van de collectie werd ik uiteraard geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van het land, zoals de mooiste lichtshow op aarde (het Noorderlicht) en de majestueuze geisers. IJsland is dan ook met geen enkel ander land ter wereld te vergelijken!”

One heckla of a color!

De Iceland collection by OPI bestaat uit 12 kleuren, die beschikbaar zijn in de klassieke nagellak, de Infinite Shine en de Gelcolor formule (enkel beschikbaar voor professionals).

Voor de inspiratie van de kleuren moet je het niet al te ver zoeken. De  natuurelementen (lucht, water, aarde en vuur) zorgen voor een sprankelend kleurenpalet. De prachtige lavavelden met zwart zand zorgden voor de donkere tinten. De spectaculaire zonsondergangen zetten de toon voor de lichtere kleuren.

 

Less is norse

OPI haalt de inspiratie ook recht van de catwalk. Zo zagen we enkele kleuren steeds terugkeren tijdens de Fashion Weeks in New York en in Londen. Onder andere roze, paars en (denim) blauw zijn enkele tinten die we komende herfst nog vaker in het straatbeeld zullen zien.

Ook in IJsland ontdekte Suzi Weiss-Fischmann heel wat modieuze vrouwen. “Ik ging op reis naar de grootste stad van IJsland, Reykjavik. Daar werd ik geconfronteerd met vrouwen die het belangrijk vinden om zichzelf uit te drukken via hun eigen stijl.”

#OPIBelux

Laat een Reactie achter