Het kloppend shoppinghart van Hasselt, is sinds  2014 een waardevolle zaak rijker op de Maastrichtersteenweg.  Op een steenworp van het Kolonel Dusartplein is een vooruitstrevend anti-aging instituut geopend met de veelzeggende naam Peach Beautyhouse.  Peach of de referentie naar “zo zacht als een perzik” is synoniem voor anti-aging.  Voor de smaakvolle inrichting tekenden de eigenaars van Eurotrade Cosmetics, er werd geopteerd om  te werken met ruime glaspartijen, oranje motieven en wengé hout.   Het Peach Beautyhouse bestaat uit een ruime ontvangstruimte en twee stijlvolle schoonheidscabines.

 

Wat is !QMS MEDIcosmetics ?

Bij Peach Beautyhouse wordt exclusief gewerkt met !QMS Medicosmetics, een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om de huid weer “op te vullen met collageen” zonder injecties. In tegenstelling met andere merken die werken op het stimuleren  van de collageen aanmaak, vult QMS het collageen aan in onze huid d.m.v. Day Collageen en Night Collageen. QMS producten bestaan dan ook voor 82% uit actieve werkstoffen, in tegenstelling tot andere producten. Dit is een ontzettend hoge waarde.

qms-medicosmetics-

Welk ook jouw leeftijd mag wezen, huidverzorging blijft  belangrijk, want onze huid covert uiteindelijk het grootste deel van ons lichaam.  Elk ontwikkeld product  en behandeling van !QMS Medicosmetics huidverzorging is ontworpen om het uitzicht en welzijn van de huid te verbeteren, en dat niet enkel op zeer korte termijn maar ook met lange termijn voordelen.  Naast de thuisverzorging is er ook een ruim gamma aan Nutricosmetics en een minerale make-up lijn van Horst Kirchberger.

Typerende kenmerken van !QMS Medicosmetics

  • geschikt vanaf 30 jaar,
  • na een maand wordt het huidreliëf gladder,
  • na twee maanden verdwijnen de eerste lijntjes,
  • na drie tot vier maanden zijn de poriën fijner, minder rimpels en een mooier huidoppervlak.

Peach Beautyhouse vind je op 2 locaties : 

Maastrichtersteenweg 7 – 3500 Hasselt – www.peachbeautyhouse.be  – 011 46 40 40

Rijksweg 528 – 3630 Maasmechelen – www.peachbeautyhouse.be089 44 90 73

 

Laat een Reactie achter