Op zaterdag 22 juni werd op feestelijke wijze een totaal nieuw, uniek en onderscheidend winkelconcept geopend. Périne Skin Store onderscheidt zich van alle andere winkelconcepten door de focus die het heeft: de hele winkelbeleving draait om het natuurlijk verbeteren van de huid. Een uitgelezen selectie van beauty & lifestyle musthaves die allen bijdragen aan een gezondere huid en hun bijdrage leveren aan een betere wereld. Een oase van skin essentials midden in het Nederlandse Mijdrecht. 

Feestelijke opening

Aan de Genieweg 8 opent Instituut Périne de deuren van haar bijzondere Skin Store. Een aantrekkelijke en unieke aanwinst voor Mijdrecht waar je echt een kijkje moet gaan nemen. Wethouder Rein Kroon van de gemeente De Ronde Venen verricht om 11.00 uur de openingshandeling waarna de Skin Store officieel een feit is. Het assortiment van de Skin Store bestaat uit een veelzijdig aanbod van producten gericht op natuurlijke huidverbetering. In een ontspannen ambiance worden mensen verrast door items die op verschillende manieren bijdragen aan een betere huid. Dit zijn niet alleen skin care producten waarmee thuis de huid verzorgd kan worden, maar ook producten die bijdragen aan een leefstijl die zorgt voor meer vitaliteit en ontspanning en dus een betere huid. Elke dag zijn er wel momenten waarop je heerlijk wilt genieten en dit kun je dus precies doen met de musthaves die Périne Skin Store biedt.

Ontmoet, leer en ontdek

“Met dit vernieuwende winkelconcept willen we ervoor zorgen dat de Skin Store een omgeving is waar mensen kunnen ontsnappen uit de hectiek van de dag en binnenstappen in een dynamisch middelpunt om te ontdekken en te beleven. Bezoekers kunnen hier kennis maken met een bijzondere collectie, zorgvuldig geselecteerde producten, ze ruiken, voelen, proeven: ontdekken dus! Alles kan en mag”, schetst eigenaresse Périne Heerooms. Sinds 1992 is Périne als ondernemer in de beautybranche actief in de gemeente Ronde Venen. Met haar beauty-instituut Périne is zij inmiddels een begrip in de weide omgeving van Mijdrecht op het gebied van natuurlijke huidverbetering. Haar professionele en deskundige team staat, samen met haar innovatieve en baanbrekende werkwijze synoniem voor de beste resultaten en tevreden klanten. 

Vernieuwde winkelformule

Of je nu op zoek bent naar huidverzorgingsproducten, boeken, thee, chocolade of bath essentials, in het assortiment van Périne Skin Store vind je het! Het label Daily Concepts is een belangrijk merk in de winkel. Het is een jong, stoer Mexicaans familiebedrijf dat staat voor producten gemaakt van eigen bodem en zo min mogelijk belastend voor het milieu. Het merk ontwikkelt alternatieven voor sponzen en watjes die innovatief, natuurlijk en herbruikbaar zijn. Superieure producten waar niet alleen jij en je huid beter van worden, maar ook het milieu! Dit is dus precies een merk dat perfect past bij de filosofie van de Skin Store. Omdat ook goede mondverzorging bijdraagt aan een mooie huid, koos Périne voor Humble mondverzorging. Alle Humble-producten zijn op een duurzame manier vervaardigd, gebruik makend van natuurlijke, gerecyclede of recyclebare materialen. En met elke Humble aankoop financier je ook nog eens rechtstreeks projecten ten behoeve van kinderen in nood.

Als dat geen mooie smile oplevert!

Een opvallend item in de store is de ‘Magic Mirror’, die dankzij een innovatieve technologie de huidverzorgingsbehoeften van de klant in kaart brengt. Daarnaast meet de Magic Mirror ook rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen, donkere vlekken, ruwheid en poriën. “Als je terugkeert als trouwe klant, wil je misschien eerst eens kijken hoe je huidconditie is nadat je een specifiek product hebt gebruikt, voordat je een keuze maakt welke nieuwe crèmes je gaat uitproberen”, laat Périne trots weten. Naast een vaste collectie en wisselende items, heeft Périne Skin Store ook een thema-collectie. Iedere drie maanden staat een ander thema centraal. Elk thema kent een eigen, wisselende collectie. In deze periode staat het thema ‘energie’ centraal. Hiervoor worden met uiterste zorg producten geselecteerd van regionale collega-ondernemers. Denk hierbij aan een verantwoorde 80% pure fairtrade chocolade, die Périne samen met het chocoladehuisje heeft laten maken, maar ook speciaal geselecteerde thee en boeken die inspiratie geven en (in)direct bijdragen aan het verbeteren van de huid

Laat een Reactie achter