In een rustige wijk van het Limburgse Diepenbeek ligt het instituut Perfect Skin van Carmen Duchateau. Het instituut is ondergebracht in een moderne, zelfgebouwde woning en over elk detail is nagedacht. Op haar website staat: “ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt” en dat voel je. Carmen heeft intussen meer dan 10 jaar ervaring op de schoonheidsteller en komt rustig en zelfbewust over. Ze is ook docente en geeft regelmatig workshops over make-up en visagie.

Ze kiest ervoor om te werken met bijzondere merken, zoals het Zuid-Afrikaanse Nimue en Laviesage (hoog gedoseerde nutricosmetics) en heeft zich sinds 2008 helemaal gespecialiseerd in huidverbetering. Ze geeft heel duidelijke uitleg over de behandeling die zal volgen en de producten die ze hiervoor zal gebruiken. Ook voor de thuisbehandeling geeft ze duidelijke adviezen mee en tips voor jouw individuele schoonheid. Zo raadt ze mij microneedling aan, een semipermanente make-up voor mijn al te lichte wenkbrauwen.

 

 

 

 

 

Bij Carmen kun je terecht voor huidverbetering, micro needling, microdermabrasie, chemische peeling en ze werkt ook met de Dermashaper voor een kalmerende nabehandeling. Spanning en stress teveel? Dan is er de bindweefsel massage, de anti-stress rugmassage of de deep tissue massage voor het opheffen van blokkades. Lange, volle wimpers voor meer expressie? In een uur tijd ga je naar een feestje met prachtige wimper extensies. Bij Perfect Skin kun je natuurlijk ook terecht voor een professionele dag- of avondmake-up en online boeken is perfect mogelijk. Ook webshop?

Perfect Skin – Onderwijslaan 32, 3590 Diepenbeek – 0476 87 28 46www.perfect-skin.be

Laat een Reactie achter