Bezocht door onze Mystery Guest 

Door een combinatie van factoren is de afspraak bij Debby zes weken verzet maar op een warme vrijdagmiddag parkeer ik op de enige parkeerplaats voor de deur van een rijwoning in een drukke straat met rijwoningen in St.-Niklaas. Door eindeloze files ben ik iets te laat maar Debby zegt kordaat: “Ge zijt hier, dat is het belangrijkste” en geeft me een stevige hand. Het instituut ligt op de benedenverdieping die bereikbaar is via een smal draaitrapje, de schuine ramen geven uit op de tuin en het geluid van het verkeer buiten wordt volledig buitengesloten. Het instituut is vrij klein en er is één behandeltafel. Ik kom vandaag voor de La Vita è Bella behandeling, een gezichtsbehandeling waarin ook een manicure zit. Instituut Vermandel is een tijd geleden overgestapt van het merk Esthederm naar het Spaanse merk Skeyndor waarvoor zij de exclusiviteit voor de regio heeft, een ontdekking! Eerst krijg ik koffie en wordt de manicure aangepakt zodat de nagels tijdens de rest van de behandeling kunnen drogen. Er is geen kleedhoek, de stagiaire helpt mij uit mijn T-shirt (vanwege de net gelakte nagels) en legt die op een stoel. Wenkbrauwen, bovenlip en kin worden snel en efficiënt van overtollige haartjes ontdaan met warme was (ze vraagt expliciet of dit oké is voor mij…) en de behandeling kan beginnen.

Ondanks dat de peeling glycolzuur bevat waardoor een heel grondige reiniging van het gezicht gegarandeerd wordt (iets wat ik dagen later nog zie), voelt mijn gevoelige huid niet geprikkeld of geïrriteerd aan, ik ben aangenaam verrast over de werking van deze Spaanse producten die ik nog niet kende. De kordaatheid van Debby weerspiegelt zich in de krachtige, efficiënte en doeltreffende behandeling en ook in de massage voel je Debby’s ervaring en expertise. Doordat ik niet op tijd was, kunnen enkele onderdelen van het behandelingspakket niet uitgevoerd worden. Want ondanks het feit dat het intussen vrijdagavond is, wacht er boven al een nieuwe klant in het daarvoor speciaal ingerichte wachtkamertje: Instituut Vermandel heeft jarenlange ervaring en daardoor een trouw klantenpubliek.

Een Beauty star met sterretjes…

  • Hygiëne : *****
  • Ontvangst: ****
  • Behandeling : *****
  • Professionaliteit: ****
  • Parkeermogelijkheden: ***
  • Sfeer: ***

 

Laat een Reactie achter