We willen allemaal oud worden, maar er niet oud uitzien. Gelukkig zijn er verschillende manieren die je er zolang mogelijk stralend uit laten zien.   En het goede nieuws: het kan allemaal puur natuur in instituut de Zeenimf in het Oost-Vlaamse Zele, daar staat uitbaatster Linda De Wilde met hart en ziel in haar instituut.  Zo kan je in haar instituut terecht voor een zeer grote keuze aan behandelingen met apparatuur en producten van Sesderma, Beauté Pacifique en peelings van het merk PQAGE.

PQAGE is een revolutionair peeling concept met krachtige huidverjongende eigenschappen, maar wel een peeling met een groots respect voor de huid. PQAGE heeft een unieke drievoudige werking : het zorgt direct voor een liftend en huidverstrakkend effect van de huid, het stimuleert bovendien de huideigen collageen-en elastine aanmaak voor een zichtbaar stevigere,  jongere huid.  Tenslotte bevat deze peeling tevens huidoplichtende ingrediënten.  Deze egaliseren uw huidskleur per direct, waardoor uw huid er rustig, fris en egaler van kleur uitziet.

Daarnaast wordt er bij instituut De Zeenimf ook gewerkt met de Hydra Facial Microdermabrasie, een innovatieve niet-ablatieve gezichtsverjonging technologie. De hydra-Microdermabrasie, ook wel Wet Microdermabrasie of Microdermabrasie, met vloeistoffen is hetzelfde proces van afschilfering. Het toestel gebruikt ook speciale serums die in de huid worden gesluisd in de diepere lagen, terwijl het peelingproces gaande is. De specialiste is in staat om specifieke serums die acné, hyperpigmentatie, en anti-aging of hydratatie kiezen, terwijl andere dermabrasie methodes dit niet kunnen bereiken.

Ook voor massage kan je hier terecht ondermeer met het nieuwe concept van de Cupping gezichtsmassage. Cupping massage, is gebaseerd op de traditionele Chinese Cupping enis de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a. slappe huid, spieren, hoofdpijn, migraine. Deze behandeling doet werkelijk wonderen !

Gelaatsverzorgingen – specialisatie anti-aging !

Voor een optimale klantenservice werkt Linda met een beperkt aantal klanten per dag.

Hansevelde 90 – 9240  Zele           

Op afspraak van dinsdag tot zaterdag : 0475 48 90 47                                    

dezeenimf@telenet.be

  1. Heb een microdermabrasie behandeling gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. Een zeer gastvrije en professionele dame. Mijn huid is een stuk gladder geworden door de kuur die ik gehad heb. En de prijzen zijn zeer voordelig als ik kijk naar de kwaliteit die ik ervoor krijg. Alesya, bedankt!

Laat een Reactie achter