Een nieuw gebouwde woning aan een betonbaan in het Kempische Langdorp waar instituut en privéwoning naadloos bij elkaar passen. Hier werkt Els Tielemans van Piccobello. Nog niet zo lang geleden maakte ze de overstap om fulltime schoonheidsspecialiste te worden en ze heeft alleen maar spijt dat ze dat niet eerder gedaan heeft want schoonheidsverzorging is haar roeping. Ze kiest bewust voor behandelingen die ervoor zorgen dat je op een ontspannen manier van binnen en van buiten mooier wordt en dat dankzij het gebruik van hoogstaande producten en alternatieve methodes die geïnspireerd zijn op Oosterse technieken en energiebanen.

Via een kleine wachtruimte kom je in het salon met toonbank en display van alle producten waar Els mee werkt. Omdat ik voor de eerste keer kom, maakt Els een uitgebreide klantenfiche op met enkele belangrijke details zoals voorgaande gezondheidsproblemen, overgevoeligheden, enz. Ze legt heel duidelijk uit welke behandeling ze zal toepassen en met welke producten. De combinatie van Phyto 5 producten met chromotherapie of kleurentherapie en Biostimulator (trilbehandeling op een aantal energiepunten) is nieuw.

 

Naast Phyto 5 werkt Els nog met natuurlijke voedingssupplementen van Phytocure omdat de inwendige aanpak een belangrijk is als de uitwendige. Na de behandeling geeft Els nog uitgebreid persoonlijk verzorgingsadvies en duiding aan bepaalde reacties tijdens de behandeling.

Beautysalon Piccobello –  Vleminkstraat 50, 3201 Langdorp – 016 43 81 79www.beautysalonpiccobello.be

Laat een Reactie achter