Bezocht door onze Mystery Guest 

Lichtervelde heeft een pittoresk Vlaams dorpsplein waar de authenticiteit van vroeger langzaam plaats maakt voor appartementisering. Eén straat naast het plein ontsnapt ook Instituut Renier van Hilde Renier niet aan deze trend met een grote bouwwerf voor een nieuw appartementsblok aan de overkant van de straat. Ik heb hier afgesproken voor een lichaamsbehandeling. Het instituut heeft geen eigen parking maar ik vind een plaatsje in de verder rustige straat. Instituut Renier is gevestigd in een oud winkelpand dat helemaal verbouwd werd met links een toonbank en de verschillende cabines verder achter in het pand waar het heel rustig is. Opvallend zijn een paar prachtige sculpturen in het instituut: echte blikvangers!

 
Ik kleed mij in een van de cabines om en klim op de stevige, verwarmde tafel. In deze ruime cabine is er een aparte ruimte om je om te kleden en je handtas en kleding op te bergen. Het licht is gedempt, ik hoor heel zachte muziek en het plafond sprankelt met een flonkerende sterretjeshemel. Ik krijg een oogmasker en ruik een essentiële olie. Mijn voeten worden verwend met warme sokken om niet af te koelen tijdens de massage. Hilde gebruikt een prettig ruikend mengsel van massageolie en bodylotion en mijn kurkdroge huid vraagt tijdens de massage om telkens méér, zo snel trekt het mengsel in de huid. De massage is prima, aandachtig en er wordt op verschillende drukpunten gewerkt. Na deze lichaamsbehandeling krijg ik rustig de tijd om mij om te kleden.

Een Beauty star met sterretjes…

  • Hygiëne : *****
  • Ontvangst: *
  • Behandeling : ****
  • Professionaliteit: **
  • Parkeermogelijkheden: ***
  • Sfeer: **

Laat een Reactie achter